Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 33 10 Temmuz 2020 #11 Birisinin kullandığı nicknameden neredeyse nokta atışı yaşını tahmin edebiliyorsunuz.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 10 Temmuz 2020 #12 Shfly dedi: Birisinin kullandığı nicknameden neredeyse nokta atışı yaşını tahmin edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 19 yaşında mısınız?
Shfly dedi: Birisinin kullandığı nicknameden neredeyse nokta atışı yaşını tahmin edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 19 yaşında mısınız?
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 10 Temmuz 2020 #13 Shfly dedi: Birisinin kullandığı nicknameden neredeyse nokta atışı yaşını tahmin edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sizce yaşım kaçtır?
Shfly dedi: Birisinin kullandığı nicknameden neredeyse nokta atışı yaşını tahmin edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sizce yaşım kaçtır?
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 33 10 Temmuz 2020 #14 strigoi dedi: Sizce yaşım kaçtır? Genişletmek için tıkla... Kutumda büyük hissediyorum, 19 ?
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 10 Temmuz 2020 #15 Clarence Morrow dedi: 19 yaşında mısınız? Genişletmek için tıkla... Siz 19 yaşında mısınız?
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 10 Temmuz 2020 #16 Shfly dedi: Kutumda büyük hissediyorum, 19? Genişletmek için tıkla... Biraz büyük oldu. Yaklaştın 16
NickBulamadım :( Picopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 131 Yer Turkey/World Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bulunamadı 10 Temmuz 2020 #17 Caner Uncu dedi: Sizin nick de ''Bilgisayar Manyağı 123''. Bu durumda 13 yaş altı mı oluyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bu güzeldi yalnız Yaşım 16. Nick öylesine ancak dikkat etmemiştim Tim dedi: Eskiden TR ekleyenler doluydu bir de. Hepsinin de Minecraft kanalı vardı. Yabancı isimlerde de var tuhafları yine de. Genişletmek için tıkla... Haklısınız Clarence Morrow dedi: Benim CraftRise nickim Sifon1'di. Evet Sifon1. Eki Görüntüle 611776 Genişletmek için tıkla... Mükemmel strigoi dedi: H.EmreGGoye. Minecraft zamanları ilk nickim buydu Genişletmek için tıkla... Mükemmelmiş Clarence Morrow dedi: Türkçe kullanıcı adları sadece sende olduktan sonra gayet kullanılabilir. Özgün yani. Genişletmek için tıkla... Anlamadım. Shfly dedi: Birisinin kullandığı nicknameden neredeyse nokta atışı yaşını tahmin edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Anlamadım. Tam olarak açıklar mısınız lütfen? Clarence Morrow dedi: 19 yaşında mısınız? Genişletmek için tıkla... Bana 18-19 gibi geldi. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2020
Caner Uncu dedi: Sizin nick de ''Bilgisayar Manyağı 123''. Bu durumda 13 yaş altı mı oluyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bu güzeldi yalnız Yaşım 16. Nick öylesine ancak dikkat etmemiştim Tim dedi: Eskiden TR ekleyenler doluydu bir de. Hepsinin de Minecraft kanalı vardı. Yabancı isimlerde de var tuhafları yine de. Genişletmek için tıkla... Haklısınız Clarence Morrow dedi: Benim CraftRise nickim Sifon1'di. Evet Sifon1. Eki Görüntüle 611776 Genişletmek için tıkla... Mükemmel strigoi dedi: H.EmreGGoye. Minecraft zamanları ilk nickim buydu Genişletmek için tıkla... Mükemmelmiş Clarence Morrow dedi: Türkçe kullanıcı adları sadece sende olduktan sonra gayet kullanılabilir. Özgün yani. Genişletmek için tıkla... Anlamadım. Shfly dedi: Birisinin kullandığı nicknameden neredeyse nokta atışı yaşını tahmin edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Anlamadım. Tam olarak açıklar mısınız lütfen? Clarence Morrow dedi: 19 yaşında mısınız? Genişletmek için tıkla... Bana 18-19 gibi geldi.
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 33 10 Temmuz 2020 #18 BalikŞuşişi dedi: Siz 19 yaşında mısınız? Genişletmek için tıkla... Hayır. strigoi dedi: Biraz büyük oldu. Yaklaştın 16 Genişletmek için tıkla... ''neredeyse nokta atışı'' demiştim : D
BalikŞuşişi dedi: Siz 19 yaşında mısınız? Genişletmek için tıkla... Hayır. strigoi dedi: Biraz büyük oldu. Yaklaştın 16 Genişletmek için tıkla... ''neredeyse nokta atışı'' demiştim : D
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 10 Temmuz 2020 #19 BalikŞuşişi dedi: Siz 19 yaşında mısınız? Genişletmek için tıkla... Yaklaştın 17. Siz 17 yaşında mısınız? NickBulamadım :( dedi: Bu güzeldi yalnız Yaşım 16. Nick öylesine ancak dikkat etmemiştim Haklısınız Mükemmel Mükemmelmiş Anlamadım. Anlamadım. Tam olarak açıklar mısınız lütfen? Bana 18-19 gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Yabancı ve Türkçe nickleri karşılaştırıyordunuz konuda, ben de özgün ise Türkçe Nickler gayet kullanılabilir dedim.
BalikŞuşişi dedi: Siz 19 yaşında mısınız? Genişletmek için tıkla... Yaklaştın 17. Siz 17 yaşında mısınız? NickBulamadım :( dedi: Bu güzeldi yalnız Yaşım 16. Nick öylesine ancak dikkat etmemiştim Haklısınız Mükemmel Mükemmelmiş Anlamadım. Anlamadım. Tam olarak açıklar mısınız lütfen? Bana 18-19 gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Yabancı ve Türkçe nickleri karşılaştırıyordunuz konuda, ben de özgün ise Türkçe Nickler gayet kullanılabilir dedim.
Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.112 Makaleler 1 Çözümler 13 10 Temmuz 2020 #20 Ben de "monster"lı nicklere uyuz olurdum ama... Bazen oluyor işte, hayatın oyunları