ere1999 Centipat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #1 Diğer tüm derslerden geçiyorum fakat Türkçe ortalamam 60'larda, kalır mıyım? 7. sınıf.
KS KS ere1999 Centipat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #11 E_h_A dedi: geçersin Genişletmek için tıkla... biri kalırsın biri geçersim diyo 2 ye bölündü bende 5 puan için 1 sene daha okumak istemiyorum zaten okul sabahçı öğlenci E_h_A dedi: geçersin Genişletmek için tıkla... sabahçı öğlenciyiz bide biri kalır diyo biri geçer kafam karıştı 5 puan için gene okumak istemiyorum Artı 0 Eksi
E_h_A dedi: geçersin Genişletmek için tıkla... biri kalırsın biri geçersim diyo 2 ye bölündü bende 5 puan için 1 sene daha okumak istemiyorum zaten okul sabahçı öğlenci E_h_A dedi: geçersin Genişletmek için tıkla... sabahçı öğlenciyiz bide biri kalır diyo biri geçer kafam karıştı 5 puan için gene okumak istemiyorum
E_h_A Centipat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #12 ere1999 dedi: Biri kalırsın biri geçersim diyor 2'ye bölündü bende 5 puan için 1 sene daha okumak istemiyorum zaten okul sabahçı öğlenci Genişletmek için tıkla... Geçen dönem matematik ve Türkçeden kaldım ama hiçbir şey olmadı zaten buna güvenerek geçersin diyorum Artı 0 Eksi
ere1999 dedi: Biri kalırsın biri geçersim diyor 2'ye bölündü bende 5 puan için 1 sene daha okumak istemiyorum zaten okul sabahçı öğlenci Genişletmek için tıkla... Geçen dönem matematik ve Türkçeden kaldım ama hiçbir şey olmadı zaten buna güvenerek geçersin diyorum
KS KS ere1999 Centipat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #13 E_h_A dedi: geçersin Genişletmek için tıkla... ................ E_h_A dedi: Geçen dönem matematik ve Türkçeden kaldım ama hiçbir şey olmadı zaten buna güvenerek geçersin diyorum Genişletmek için tıkla... ya sabahçı öğlenci bide 5 puan için kalmak istemem Artı 0 Eksi
E_h_A dedi: geçersin Genişletmek için tıkla... ................ E_h_A dedi: Geçen dönem matematik ve Türkçeden kaldım ama hiçbir şey olmadı zaten buna güvenerek geçersin diyorum Genişletmek için tıkla... ya sabahçı öğlenci bide 5 puan için kalmak istemem
E_h_A Centipat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #14 ere1999 dedi: Ya sabahçı öğlenci bir de 5 puan için kalmak istemem. Genişletmek için tıkla... Anlatamadım galiba sana şimdik baktım matematik ortalamam 44 Türkçe ise 69 muş ama bir şey olmadı kalmazsın yani. Artı 0 Eksi
ere1999 dedi: Ya sabahçı öğlenci bir de 5 puan için kalmak istemem. Genişletmek için tıkla... Anlatamadım galiba sana şimdik baktım matematik ortalamam 44 Türkçe ise 69 muş ama bir şey olmadı kalmazsın yani.
KS KS ere1999 Centipat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #15 E_h_A dedi: Anlatamadım galiba sana şimdik baktım matematik ortalamam 44 Türkçe ise 69 muş ama bir şey olmadı kalmazsın yani. Genişletmek için tıkla... saol adamsın Artı 0 Eksi
E_h_A dedi: Anlatamadım galiba sana şimdik baktım matematik ortalamam 44 Türkçe ise 69 muş ama bir şey olmadı kalmazsın yani. Genişletmek için tıkla... saol adamsın