derissa Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2014 #1 Örnek siteler: http://www.visiblebody.com/ Anatomy of Strength Training, 3D Musculoskeletal anatomy, Watch and show the human body in motion. Bu tarz programların Türkçe ve Ücretli olanını nereden satın alabilirim. Mesela doktorların kullandıkları gibi istiyorum. Türkçesi bulunmazsa nasıl Türkçeye çevirtebiliriz? Ücreti önemli değil bu dediğimi yapabilecek kimseler varsa bilgilendirsinler lütfen. Saygılar.
Örnek siteler: http://www.visiblebody.com/ Anatomy of Strength Training, 3D Musculoskeletal anatomy, Watch and show the human body in motion. Bu tarz programların Türkçe ve Ücretli olanını nereden satın alabilirim. Mesela doktorların kullandıkları gibi istiyorum. Türkçesi bulunmazsa nasıl Türkçeye çevirtebiliriz? Ücreti önemli değil bu dediğimi yapabilecek kimseler varsa bilgilendirsinler lütfen. Saygılar.
derissa Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2014 #2 Ya bir Allah ın kulu cevap yazmamış bu nasıl bir forum.
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 19 Temmuz 2014 #3 derissa dedi: Ya bir Allah ın kulu cevap yazmamış bu nasıl bir forum. Genişletmek için tıkla... Bu forum arkadaşların sorununa yardım etmek için elinden geleni yapan bir forum şimdi anladın mı?
derissa dedi: Ya bir Allah ın kulu cevap yazmamış bu nasıl bir forum. Genişletmek için tıkla... Bu forum arkadaşların sorununa yardım etmek için elinden geleni yapan bir forum şimdi anladın mı?
Ahmet Gürses Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 757 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Rölanti 20 Temmuz 2014 #4 Hocam konu'dan anlayan yazar merak etme. Kimse yanlış bilgi vermek istemez.
derissa Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2014 #5 Tamam.. Tşk
P papicissee Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 60 Yer antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2014 #6 Anatomi Latincedir öncelikle tıp sözlüğü almanı öneririm yoksa Türkçesi pek işine yaramaz.
derissa Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2014 #7 Peki teşekkürler.