Türkçe deneme netleri düşüyor

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu sene LGS'ye hazırlanıyorum ve Türkiye Geneli LGS Denemelerinden çoğunlukla Türkçe bölümüne ağırlık veriyorum. Eskiden deneme çözerken en az 15 net yapardım bazen 16-17 arası yapardım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bugün bunu çözmeye çalıştım ve en fazla 13 net yapabildim. Sözel mantık, noktalama işaretleri gibi konuları yapamıyorum. Belki de soruları çok hızlı çözdüğüm için yapamıyorum. Deneme sonuçlarımı görünce stresim artıyor. Deneme netlerimi artırmak için ne yapmalıyım? @Nisshin

Merhaba arkadaşlar. Bu sene LGS'ye hazırlanıyorum ve Türkiye Geneli LGS Denemelerinden çoğunlukla Türkçe bölümüne ağırlık veriyorum. Eskiden deneme çözerken en az 15 net yapardım bazen 16-17 arası yapardım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Bugün bunu çözmeye çalıştım ve en fazla 13 net yapabildim. Sözel mantık, noktalama işaretleri gibi konuları yapamıyorum. Belki de soruları çok hızlı çözdüğüm için yapamıyorum. Deneme sonuçlarımı görünce stresim artıyor. Deneme netlerimi artırmak için ne yapmalıyım? @Nisshin

ben lgsye gireli 4 sene oldu nartest baya zordu diye hatırlıyorum sadece bunda düşük yaptıysan dert etme

nartest , fenomen gibi yayınlar bu işin zirvesindedir ki nartest yayıncılığın yanlış sorularını olabiliyor. Lakin şu anda çözdüğün o yayınlardan gelebilecek soruların ihtimali çok az. Mantık ve muhakeme için alıştırma yapman lazım. Çünkü ben de o yollardan geçmiş biri olarak , ne kadar çok test hafızası o kadar çok net anlamına gelir. Diğer konular çıtır konular zaten o sebeple rahatlıkla halledersin hiç kafanı bozma motivasyon önemli bu sınavda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı