Merhaba Türkçe hocamız bize Türkçe dersinden 70 altı not alırsanız sınıfta kalırsınız dedi ancak birçok yerde Türkçe ortalaması diye geçiyor yani 70 puan sözlülerle mi yoksa sadece sınavdan alınan not mu?
Ortalama ile alakalı hocamMerhaba Türkçe hocamız bize Türkçe dersinden 70 altı not alırsanız sınıfta kalırsınız dedi ancak birçok yerde Türkçe ortalaması diye geçiyor yani 70 puan sözlülerle mi yoksa sadece sınavdan alınan not mu?
Merhaba Türkçe hocamız bize Türkçe dersinden 70 altı not alırsanız sınıfta kalırsınız dedi ancak birçok yerde Türkçe ortalaması diye geçiyor yani 70 puan sözlülerle mi yoksa sadece sınavdan alınan not mu?
Bu durum liseleri kapsıyor mu? Türkçe dediği için pek ciddiye almadım da. Merak ettim şimdi.
Sadece ortaokul.Bu durum liseleri kapsıyor mu? Türkçe dediği için pek ciddiye almadım da. Merak ettim şimdi.
Bende öyle düşündüm hocam.Büyük ihtimal hayır. Liseleri de kapsasaydı türkçenin yanına edebiyat diye de geçerlerdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.