Asorcle Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 72 Çözümler 1 29 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar merhaba proje ödevim için Türkçe dublaj yapmam lazım ama internette kaynak bulamadım. Hangi program üzerinden yapabilirim?
Arkadaşlar merhaba proje ödevim için Türkçe dublaj yapmam lazım ama internette kaynak bulamadım. Hangi program üzerinden yapabilirim?
amazing fako Picopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 444 Çözümler 2 Yer Yollarda... 29 Nisan 2021 #2 Asorcle dedi: Arkadaşlar merhaba proje ödevim için Türkçe dublaj yapmam lazım ama internette kaynak bulamadım. Hangi program üzerinden yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Audition Deneme Sürümü, Audacity, OcenAudio.
Asorcle dedi: Arkadaşlar merhaba proje ödevim için Türkçe dublaj yapmam lazım ama internette kaynak bulamadım. Hangi program üzerinden yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Audition Deneme Sürümü, Audacity, OcenAudio.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 29 Nisan 2021 #3 Asorcle dedi: Arkadaşlar merhaba proje ödevim için Türkçe dublaj yapmam lazım ama internette kaynak bulamadım. Hangi program üzerinden yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ses dosyalarını doğru oturtmayı biliyorsanız ses kaydedici ve edit programı ile bile yapılabilir. Profesyonel olur mu,tartışılır.
Asorcle dedi: Arkadaşlar merhaba proje ödevim için Türkçe dublaj yapmam lazım ama internette kaynak bulamadım. Hangi program üzerinden yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ses dosyalarını doğru oturtmayı biliyorsanız ses kaydedici ve edit programı ile bile yapılabilir. Profesyonel olur mu,tartışılır.
Serkan Aykut Picopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 56 Makaleler 1 29 Nisan 2021 #4 Audition kullanıyorum ben.
Asorcle Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 72 Çözümler 1 29 Nisan 2021 #5 Silinen üye dedi: Ses dosyalarını doğru oturtmayı biliyorsanız ses kaydedici ve edit programı ile bile yapılabilir. Profesyonel olur mu, tartışılır. Genişletmek için tıkla... O kadar profesyonel bir şeye gerek yok altı üstü proje.
Silinen üye dedi: Ses dosyalarını doğru oturtmayı biliyorsanız ses kaydedici ve edit programı ile bile yapılabilir. Profesyonel olur mu, tartışılır. Genişletmek için tıkla... O kadar profesyonel bir şeye gerek yok altı üstü proje.