Aslan Kedi Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 1.045 Makaleler 1 29 Kasım 2022 #1 "Ö" harfinin olması gereken yerde "." ve ">" var "." kullanmak için Shift tuşuna mı basmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2022
"Ö" harfinin olması gereken yerde "." ve ">" var "." kullanmak için Shift tuşuna mı basmam gerekiyor?
Master Caution Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #2 Klavyenin bir görüntüsü var mı?
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 29 Kasım 2022 #3 Aslan Kedi dedi: "Ö" harfinin olması gereken yerde "." ve ">" var "." kullanmak için Shift tuşuna mı basmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hayır, o tuş direkt olarak nokta koyar. Shift ile basarsaniz ">" işaretini koyar.
Aslan Kedi dedi: "Ö" harfinin olması gereken yerde "." ve ">" var "." kullanmak için Shift tuşuna mı basmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hayır, o tuş direkt olarak nokta koyar. Shift ile basarsaniz ">" işaretini koyar.
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 29 Kasım 2022 #4 Hayır hocam sağ Shift'in solunda bir tuş var onunla konuluyor soru işareti olan tuş (ing klavye) Yani İngilizce klavyede "ö" tuşundan 1 sağı, Türkçe klavye de ise "ö" tuşundan 2 tuş sağ. Son düzenleme: 29 Kasım 2022
Hayır hocam sağ Shift'in solunda bir tuş var onunla konuluyor soru işareti olan tuş (ing klavye) Yani İngilizce klavyede "ö" tuşundan 1 sağı, Türkçe klavye de ise "ö" tuşundan 2 tuş sağ.
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 29 Kasım 2022 #5 Bende "?", "/" tuşu.
Aslan Kedi Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 1.045 Makaleler 1 29 Kasım 2022 #6 363652 dedi: Hayır, o tuş direkt olarak nokta koyar. Shift ile basarsaniz ">" işaretini koyar. Genişletmek için tıkla... O tuş direkt "." koyarsa ben nasıl "Ö" harfini yazacağım? Master Caution dedi: Klavyenin bir görüntüsü var mı? Genişletmek için tıkla... GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Linkteki fotoğraflardan klavyenin görüntülerine ulaşabilirsiniz. Son düzenleme: 29 Kasım 2022
363652 dedi: Hayır, o tuş direkt olarak nokta koyar. Shift ile basarsaniz ">" işaretini koyar. Genişletmek için tıkla... O tuş direkt "." koyarsa ben nasıl "Ö" harfini yazacağım? Master Caution dedi: Klavyenin bir görüntüsü var mı? Genişletmek için tıkla... GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Linkteki fotoğraflardan klavyenin görüntülerine ulaşabilirsiniz.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 29 Kasım 2022 #7 Aslan Kedi dedi: O tuş direkt "." koyarsa ben nasıl "Ö" harfini yazacağım? Genişletmek için tıkla... İngilizce klavye düzeninde yazamayacaksınız. İşletim sistemini Türkçe klavye düzenine geçirirseniz yazabilirsiniz anca. Öyle yaptığınızda ise "." tuşu "ö" harfini koyar, "." koymak içinde bir veya iki yanındakine basarsınız. Aslan Kedi dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Linkteki fotoğraflardan klavyenin görüntülerine ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Klavye zaten TRQ (Türkçe Q) düzenini kullanıyor, resim temsili.
Aslan Kedi dedi: O tuş direkt "." koyarsa ben nasıl "Ö" harfini yazacağım? Genişletmek için tıkla... İngilizce klavye düzeninde yazamayacaksınız. İşletim sistemini Türkçe klavye düzenine geçirirseniz yazabilirsiniz anca. Öyle yaptığınızda ise "." tuşu "ö" harfini koyar, "." koymak içinde bir veya iki yanındakine basarsınız. Aslan Kedi dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Linkteki fotoğraflardan klavyenin görüntülerine ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Klavye zaten TRQ (Türkçe Q) düzenini kullanıyor, resim temsili.