quintie10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 1.471 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2020 #1 Arkadaslar, kucukken izledigim kareteci bir karakterin ve bir ustanin bulundugu amaci guldurmek olan bir Türk animasyonu vardi. Bayağı eskiydi. Sanirim Kamil diye bir karakter de vardi. Rica etsem bilen varsa adini soyleyebilir mi?
Arkadaslar, kucukken izledigim kareteci bir karakterin ve bir ustanin bulundugu amaci guldurmek olan bir Türk animasyonu vardi. Bayağı eskiydi. Sanirim Kamil diye bir karakter de vardi. Rica etsem bilen varsa adini soyleyebilir mi?
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.031 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 1 Ağustos 2020 #2 Karete Kamil diye geçiyor ismi.
quintie10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 1.471 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2020 #3 Enes3078 dedi: Karete Kamil diye geçiyor ismi. Genişletmek için tıkla... Cok tessekkur ederim. Dun 3 saat aradim karete kamil disinda tum kombinasyonlari denedim. Eskisi kadar eglendirmese de cok guzel bir animasyon.
Enes3078 dedi: Karete Kamil diye geçiyor ismi. Genişletmek için tıkla... Cok tessekkur ederim. Dun 3 saat aradim karete kamil disinda tum kombinasyonlari denedim. Eskisi kadar eglendirmese de cok guzel bir animasyon.