Çözüldü Türkçe klavyeli laptop sipariş verilmeden önce dili değiştirilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Spektrum

Decapat
Ben laptop siparisi verecektim ama klavyesi Türkçe ve ben de İngilizce kullanmak istiyorum; kendim mi degistirmeliyim yoksa sipariş vermeden once klavyesinin degistirilmesi isteyebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yurt disi siparisi nasıl vereceğim ki? VPN acip adresi Türkiye mi vereceğim?

Hayır ben öyle bir şey demedim zaten. Yurt dışından ürün getirip satan satıcılar var. Onlara bakacaksınız. Veya yurt dışında gidip alacaksınız. Yurt dışından sipariş verseniz zaten gümrüğe takılacak ve giremeyecek ülkeye. Mesela Techmind bilişim yurt dışı ürünler satıyor.
Yurt dışında olduğu gibi bize istediğimiz opsiyonu sunan bir firma yok. Ürünler hazır gelip satılıyor. Ya yurt dışında getirilip satilan yabancı menşei ürünler alacaksınız ya da uğraşıp kendiniz değiştirileceksiniz. Önerim harici klavye alın.

Hayır ben öyle bir şey demedim zaten. Yurt dışından ürün getirip satan satıcılar var. Onlara bakacaksınız. Veya yurt dışında gidip alacaksınız. Yurt dışından sipariş verseniz zaten gümrüğe takılacak ve giremeyecek ülkeye. Mesela Techmind bilişim yurt dışı ürünler satıyor.

Çözüm
Tesekkur ederim. Cok da ugrasilicak bisi gibi gozukmuyor, o zaman dedigin gibi harici klavye ile takilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…