Sözel Türkçe konuşma sınavı nasıl yapılır?

Benim konum ders çalışma isteğimizi nasıl artırırız konusuydu en hiç çalışmadan cıktım bir motivasyon konuşması yaptım konuşmanın %70'i motivasyon kelimeleri ile geçti hoça 95 verdi.

Benim konum ders çalışma isteğimizi nasıl artırırız konusuydu en hiç çalışmadan cıktım bir motivasyon konuşması yaptım konuşmanın %70'i motivasyon kelimeleri ile geçti hoça 95 verdi.

Bizde ilkinde konuşmamızı düzenli bir şekilde kağıda yazmamızı istedi. Konuştuğumuz şeyi o sıra mı düşündük yoksa önceden çalışıp mı geldik görmek için yaptı sanırım. Diğerinde de edebiyat kitabındaki bir projemsi şeyi konuşma sınavı olarak yaptık. Sunu yapıp onu anlattık ilkinden 90 diğerinden de 95 aldım.

Ben şu an 9 dayım bizim hoça bize bizim istediğmiz şeyi değil kendi istediği şeyi yaptırıyor ve grup oluşturmamızı istedi tabii bizim sınıf efkarlı ve çökmüş bir halde olduğu için hiçbir şey yapamadık anlayın artık neler yaşadığımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…