Türkçe kuralları hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

wordx

Hectopat
Daha fazla  
Foruma üye olduğum gün yazdığım mesajın türkçe kurallara aykırı diye ban yedim. Bütün yazdıklarıma dikkat ettim, herhangi bir konuya mesaj yazar yapmaz kontrol ettim, hata bulduğumda editleyip düzelttim. Ona rağmen foruma üye olduğum gün bu kurallardan dolayı ban yedim.
Zaten topu topuna 10 tane mesajım var, o gün 5-6 tane mesajım vardı. Bütün yazdıklarımı kontrol ettim ama türkçe kurallarına aykırı bir mesaj bulamamıştım.

Şahsen foruma üye olmadan önce forumu sevmiştim ve üye olursam bu forumda takılırım diye düşünüyordum ama yeni üye olmama rağmen bir hatadan dolayı 24 saat boyunca mesaj yazamamak forumdan soğuttu. Üstelik hangi mesajdan dolayı yediğimide bilmiyorum. En azından hangi mesajdan dolayı ban yediğimi gösterin ki ilerki zamanlarda daha dikkatli olayım. Yeni üyelere direk ban atıcağınıza, uyarı puanı verseniz daha iyi olabilir. Şahsen bu cezadan sonra forumdan baya bi soğudum. Sanki ban atmaya meraklı görevliler varmış gibi hissediyorum forumda.
Cezama itiraz etmiyorum sadece bir öneri.

Konuyu nereye açıcağımı bilemedim, daha önceki bu konu hakkında itirazlar/öneriler bu bölüme açılmış. Bende buraya açayım dedim.

Şahsi algılama kimseye ayrı davranılmıyor. Radara yakalanmışsan kabahati kendinde aramalısın. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı