Talat Bozkurt Kilopat Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar merhaba, Yakın zamanda yurt dışından İngilizce tasarımlı bir mekanik klavye aldım kendime. Yalnız İngilizce formatında kullanmak istemiyorum. Ve AliExpress gibi yerlerde tasarım olarak çok güzelde olsa da Türkçe QWERTY bulamadım hiç. Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba, Yakın zamanda yurt dışından İngilizce tasarımlı bir mekanik klavye aldım kendime. Yalnız İngilizce formatında kullanmak istemiyorum. Ve AliExpress gibi yerlerde tasarım olarak çok güzelde olsa da Türkçe QWERTY bulamadım hiç. Yardımlarınızı bekliyorum.
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 16 Eylül 2022 #2 Sticker yapıştırabilirsin Türkçe layout için.
Talat Bozkurt Kilopat Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2022 #3 GTX660M dedi: Sticker yapıştırabilirsin Türkçe layout için. Genişletmek için tıkla... Sticker düşünebilirim ama asıl tercihim, yurtdışında nasıl yapıyor millet alıyor şekil şükül keycaplar öyle temin edebilmek. varsa tabi öyle bir site
GTX660M dedi: Sticker yapıştırabilirsin Türkçe layout için. Genişletmek için tıkla... Sticker düşünebilirim ama asıl tercihim, yurtdışında nasıl yapıyor millet alıyor şekil şükül keycaplar öyle temin edebilmek. varsa tabi öyle bir site
mutsuxd Picopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 286 16 Eylül 2022 #4 Bende zamanında bayağı araştırdım Türkçe layout yok ya yurt dışında.