6 684117 Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 652 Çözümler 3 23 Aralık 2023 #21 mechanicalengineer1 dedi: Belediyenin yaptığı ortak denemelere katılmalı mıyım peki hocam? Genel olarak size ne katıyor biz 10 kişiyle sınıfta yapıyoruz çok bir değişiklik yok. Genişletmek için tıkla... Belediyeden belediyeye değişiyor mu bilmiyorum ama bizimkiler çok basit soruyordu. Bazı soruları hariç geliştirdiğini düşünmüyorum. Bildiğiniz vektör çıkartma sorusu vardı öyle söyleyeyim. mechanicalengineer1 dedi: Belediyenin yaptığı ortak denemelere katılmalı mıyım peki hocam? Genel olarak size ne katıyor biz 10 kişiyle sınıfta yapıyoruz çok bir değişiklik yok. Genişletmek için tıkla... Bu arada kaçıncı sınıfsınız?
mechanicalengineer1 dedi: Belediyenin yaptığı ortak denemelere katılmalı mıyım peki hocam? Genel olarak size ne katıyor biz 10 kişiyle sınıfta yapıyoruz çok bir değişiklik yok. Genişletmek için tıkla... Belediyeden belediyeye değişiyor mu bilmiyorum ama bizimkiler çok basit soruyordu. Bazı soruları hariç geliştirdiğini düşünmüyorum. Bildiğiniz vektör çıkartma sorusu vardı öyle söyleyeyim. mechanicalengineer1 dedi: Belediyenin yaptığı ortak denemelere katılmalı mıyım peki hocam? Genel olarak size ne katıyor biz 10 kişiyle sınıfta yapıyoruz çok bir değişiklik yok. Genişletmek için tıkla... Bu arada kaçıncı sınıfsınız?
C3zzâr Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 729 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #22 Ne yani okullarda deneme mi oluyor 4 yıldır denemeye girmiyorum