YeqE Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 142 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #11 Illuıqsxs dedi: Zaten kendim evden YouTube'dan çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan çalışıp konulara yetişmeye çalış sonra internetten (tonguç vesaire) bunların eğitimlerine girebilirsin.
Illuıqsxs dedi: Zaten kendim evden YouTube'dan çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan çalışıp konulara yetişmeye çalış sonra internetten (tonguç vesaire) bunların eğitimlerine girebilirsin.
Illuıqsxs Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #12 885108 dedi: Hangi Il'de eğitim görüyorsun? Genişletmek için tıkla... Ankara özel okul bir de.
Gölge Hayalet Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 647 29 Ocak 2025 #13 Illuıqsxs dedi: Zaten kendim evden YouTube'dan çalışıyorum. Hocam CİMER'e yazmak çözüm olabilir mi sınıftaki çoğu öğrencide rahatsız bu durumdan. Genişletmek için tıkla... Cimere yazmak sadece sizin vaktinizi alacak ve hocaya bir şey olmayacak.
Illuıqsxs dedi: Zaten kendim evden YouTube'dan çalışıyorum. Hocam CİMER'e yazmak çözüm olabilir mi sınıftaki çoğu öğrencide rahatsız bu durumdan. Genişletmek için tıkla... Cimere yazmak sadece sizin vaktinizi alacak ve hocaya bir şey olmayacak.
8 885108 Picopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 440 Çözümler 5 29 Ocak 2025 #14 Illuıqsxs dedi: Zaten kendim evden YouTube'dan çalışıyorum. Hocam CİMER'e yazmak çözüm olabilir mi sınıftaki çoğu öğrencide rahatsız bu durumdan. Genişletmek için tıkla... Cimer'e yazsan hoca bir şey yapar kurtulur. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2025
Illuıqsxs dedi: Zaten kendim evden YouTube'dan çalışıyorum. Hocam CİMER'e yazmak çözüm olabilir mi sınıftaki çoğu öğrencide rahatsız bu durumdan. Genişletmek için tıkla... Cimer'e yazsan hoca bir şey yapar kurtulur.
Illuıqsxs Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #15 885108 dedi: Aga CİMER'e yazsan hoca bir şey yapar kurtulur. Genişletmek için tıkla... Tek çare YouTube'dan öğrenmek o zaman.
885108 dedi: Aga CİMER'e yazsan hoca bir şey yapar kurtulur. Genişletmek için tıkla... Tek çare YouTube'dan öğrenmek o zaman.
8 885108 Picopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 440 Çözümler 5 29 Ocak 2025 #16 Illuıqsxs dedi: Tek çare YouTube'dan öğrenmek o zaman. Genişletmek için tıkla... Maalesef başka çözüm yok hele ki özel eğitimse vay halimize. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2025
Illuıqsxs dedi: Tek çare YouTube'dan öğrenmek o zaman. Genişletmek için tıkla... Maalesef başka çözüm yok hele ki özel eğitimse vay halimize.
Illuıqsxs Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #17 885108 dedi: Maalesef başka çözüm yok hele ki özel eğitimse vay halimize. Genişletmek için tıkla... En köklü özel okullardan biri burslu olarak okuyorum yoksa okulun istediği para verilecek bir miktar değil.
885108 dedi: Maalesef başka çözüm yok hele ki özel eğitimse vay halimize. Genişletmek için tıkla... En köklü özel okullardan biri burslu olarak okuyorum yoksa okulun istediği para verilecek bir miktar değil.
buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 29 Ocak 2025 #18 Cimere yaz korkudan hizaya gelir buradaki 17 yaşındaki çocukların dediklerini de ciddiye alma özel okuldasın ailen müdüriyet ile konuşsun.
Cimere yaz korkudan hizaya gelir buradaki 17 yaşındaki çocukların dediklerini de ciddiye alma özel okuldasın ailen müdüriyet ile konuşsun.
8 885108 Picopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 440 Çözümler 5 29 Ocak 2025 #19 buzdolabi102 dedi: Cimere yaz korkudan hizaya gelir buradaki 17 yaşındaki çocukların dediklerini de ciddiye alma özel okuldasın ailen müdüriyet ile konuşsun. Genişletmek için tıkla... Aga pek bişey çıkmayacak ayrıca koca adam olmuşuz ne çocuğu?
buzdolabi102 dedi: Cimere yaz korkudan hizaya gelir buradaki 17 yaşındaki çocukların dediklerini de ciddiye alma özel okuldasın ailen müdüriyet ile konuşsun. Genişletmek için tıkla... Aga pek bişey çıkmayacak ayrıca koca adam olmuşuz ne çocuğu?
Techno Kartal Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #20 Birden fazla şikâyet olursa dikkate alınır! Öncelikle idare ile görüşülmesi lazım, sonuç alınmazsa Cimer e yazın...Durumun özel de olması ayrı enteresan...
Birden fazla şikâyet olursa dikkate alınır! Öncelikle idare ile görüşülmesi lazım, sonuç alınmazsa Cimer e yazın...Durumun özel de olması ayrı enteresan...