SadeceEfe Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 588 14 Ekim 2023 #1 Merhaba. Bugün birkaç sitede 70 oldu deniliyor 10. sınıfım. Benim için de geçerli mi bu? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2023
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.655 Çözümler 10 Yer İstanbul 14 Ekim 2023 #2 Sadece ortaokul için diye biliyorum.
erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 14 Ekim 2023 #3 SadeceEfe dedi: Merhaba. Bugün birkaç sitede 70 oldu deniliyor 10. sınıfım. Benim için de geçerli mi bu? Genişletmek için tıkla... Oldu. Türkçe dendi Türkçe yok ama edebiyat için gelebilir bilmiyoruz.
SadeceEfe dedi: Merhaba. Bugün birkaç sitede 70 oldu deniliyor 10. sınıfım. Benim için de geçerli mi bu? Genişletmek için tıkla... Oldu. Türkçe dendi Türkçe yok ama edebiyat için gelebilir bilmiyoruz.
SadeceEfe Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 588 14 Ekim 2023 #4 Eagle_Paw dedi: Sadece ortaokul için diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende emin olamadım herkes farklı söylüyor. erkekavcisii dedi: Oldu. Türkçe dendi Türkçe yok ama edebiyat için gelebilir bilmiyoruz. Genişletmek için tıkla... Yani şu anda benim için geçerli değil doğru mu anladım.
Eagle_Paw dedi: Sadece ortaokul için diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende emin olamadım herkes farklı söylüyor. erkekavcisii dedi: Oldu. Türkçe dendi Türkçe yok ama edebiyat için gelebilir bilmiyoruz. Genişletmek için tıkla... Yani şu anda benim için geçerli değil doğru mu anladım.
erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 14 Ekim 2023 #5 SadeceEfe dedi: Hocam bende emin olamadım herkes farklı söylüyor. Genişletmek için tıkla... SadeceEfe dedi: Hocam bende emin olamadım herkes farklı söylüyor. Yani şu anda benim için geçerli değil doğru mu anladım. Genişletmek için tıkla... Evet.
SadeceEfe dedi: Hocam bende emin olamadım herkes farklı söylüyor. Genişletmek için tıkla... SadeceEfe dedi: Hocam bende emin olamadım herkes farklı söylüyor. Yani şu anda benim için geçerli değil doğru mu anladım. Genişletmek için tıkla... Evet.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.365 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 14 Ekim 2023 #6 https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2023/10/20231014-1.htm Ortaöğretim kurumları hakkında bir değişiklik göremedim. Bu tarz konularda kaynağınız direk Resmi Gazete olsun.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2023/10/20231014-1.htm Ortaöğretim kurumları hakkında bir değişiklik göremedim. Bu tarz konularda kaynağınız direk Resmi Gazete olsun.
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.298 Makaleler 1 Çözümler 14 14 Ekim 2023 #7 SadeceEfe dedi: Merhaba. Bugün birkaç sitede 70 oldu deniliyor 10. sınıfım. Benim için de geçerli mi bu? Genişletmek için tıkla... İlköğretim yani ilkokul ve ortaokul da geçerli.
SadeceEfe dedi: Merhaba. Bugün birkaç sitede 70 oldu deniliyor 10. sınıfım. Benim için de geçerli mi bu? Genişletmek için tıkla... İlköğretim yani ilkokul ve ortaokul da geçerli.
SadeceEfe Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 588 14 Ekim 2023 #8 VolantMito dedi: İlköğretim yani ilkokul ve ortaokul da geçerli. Genişletmek için tıkla... Hocam peki teneffüs 20 dk olacak mış o doğru mu?
VolantMito dedi: İlköğretim yani ilkokul ve ortaokul da geçerli. Genişletmek için tıkla... Hocam peki teneffüs 20 dk olacak mış o doğru mu?
tumu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.373 Çözümler 12 14 Ekim 2023 #9 Bize konferansta edebiyat ortalaması için de aynı şey olduğu söylendi.
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.298 Makaleler 1 Çözümler 14 14 Ekim 2023 #10 SadeceEfe dedi: Hocam peki teneffüs 20 dk olacak mış o doğru mu? Genişletmek için tıkla... Şu an için değil ama bu bakan yapmaz. tumu dedi: Bize konferansta edebiyat ortalaması için de aynı şey olduğu söylendi. Genişletmek için tıkla... Yok arkadaşım sadece ilköğretim.
SadeceEfe dedi: Hocam peki teneffüs 20 dk olacak mış o doğru mu? Genişletmek için tıkla... Şu an için değil ama bu bakan yapmaz. tumu dedi: Bize konferansta edebiyat ortalaması için de aynı şey olduğu söylendi. Genişletmek için tıkla... Yok arkadaşım sadece ilköğretim.