Türkçe Q Klavye Niye Kullanmıyorsunuz?

Elimde çok veri var fakat elbette çoğunu paylaşamıyorum.

Peki ya çoklu klavye kullanımına ne dersiniz? Bilgisayarlarda neredeyse mümkün değil, fakat çoğu telefonda bu özellik mevcut.

Bu bakış açısı da bir o kadar yanlış. Hayatında Türkçeye dikkat etmezsen milli değerlerimizden biri kaybolur ve artık kendimizi kırma bir dille ifade etmek zorunda kalırız.
Bu mantığına bakarsak, kimse başka dil öğrenmesin, kullanmasın ve konuşmasın. Ya da ülke iyi olmamasına rağmen ''Ben milli değerlerimi koruyacağım'' deyip ülkede kalsın imkan varken başka ülkeye taşınmasın.

Efendim, kimse okları size döndürmedi. Okları yollayan benim, ve ben 86 milyon vatandaşımıza teker teker yönlendiriyorum bu okları. En fazla oku da kendime batırmak sureti ile fikir üretmeye ve fikir üretecek ortamlara ev sahipliği yapmaya çalışıyorum.

2 dili birbirine karıştırmak herhangi bir yabancı dil oluşturmaz, bu davranış yalnızca 2 dile hakaret eder. 2 faklı dili konuşuyorsanız kurallarına göre konuşacağız. Ayrı ayrı kurallarına göre.

Ülkemizden göç eden kişi, gittiği ülkede bizleri en iyi şekilde temsil ediyorsa ve mill değerlerini reddetmiyorsa benim için sorun yok.

Neyi beğenmediniz acaba? @Hxrea ?

Son düzenleme:
Q klavyeciyim ehamdülillah ya F klavyeci olsaydım. .

Benim klavye İngilizce ama Türkçe kullanıyorum. Benimki ekstra zorluk herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…