Türkçe Q red switch klavye tavsiyesi

melicelik

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,
Türkçe Q red switch 60 ya da 75 klavye arıyorum. Bütçe kısıtlamam yok bu yüzden bilindik markalar almak istiyorum. (Corshair, Asus, Razer vs) Önerilerinize açığım.
Not: Bilek desteğini ekstra olarak sonradan farklı marka vs satın alacağım. Bunun için de öneriniz var ise açığım.

Merhaba,
Türkçe Q red switch 60 ya da 75 klavye arıyorum. Bütçe kısıtlamam yok bu yüzden bilindik markalar almak istiyorum. (Corshair, Asus, Razer vs) Önerilerinize açığım.
Not: Bilek desteğini ekstra olarak sonradan farklı marka vs satın alacağım. Bunun için de öneriniz var ise açığım.
Steelseries apex serilerine bakabilirsin çoğu klavyesi manyetik bilek desteğiyle geliyor zaten. Apex pro tkl var bende memnunum.

Redragon K617 Fizz.

Hocam teşekkürler cevap için markayı bilmiyorum biraz araştırmam gerekiyor.

SteelSeries Apex serilerine bakabilirsin çoğu klavyesi manyetik bilek desteğiyle geliyor zaten. Apex Pro TKL var bende memnunum.

Teşekkürler cevap için. Türkçe Q klavye desteği mevcut mu? Ben de bu seriyi çok beğendim fakat Türkçe klavyesini bulamadım. İşim gereği Türkçe harflerle çok işim oluyor bu yüzden kesinlikle Türkçe olmalı klavyem.

Hocam teşekkürler cevap için markayı bilmiyorum biraz araştırmam gerekiyor.

Teşekkürler cevap için. Türkçe Q klavye desteği mevcut mu? Ben de bu seriyi çok beğendim fakat Türkçe klavyesini bulamadım. İşim gereği Türkçe harflerle çok işim oluyor bu yüzden kesinlikle Türkçe olmalı klavyem.
Bendeki yurt dışından geldiği için türkçe değil, belki şu an Türkiyede satılanlar arasında Türkçe Q'lar da vardır bilemiyorum. Eğer klavyelere hakimseniz eliniz direkt türkçe harflerin olduğu yere gider zaten.

Bendeki yurt dışından geldiği için türkçe değil, belki şu an Türkiyede satılanlar arasında Türkçe Q'lar da vardır bilemiyorum. Eğer klavyelere hakimseniz eliniz direkt türkçe harflerin olduğu yere gider zaten.
Anladım hocam teşekkürler. Bilek desteği terletiyor mu? Ekstra olarak satılıyorsa onu alabilirim.

Merhaba,
Hocam asusun TUF GAMING K3 D/RD modelini alabilirsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı