Arkadaşlar Türkçe Q ve İngilizce Q arasındaki farklar nelerdir ?
Mesela ben Türkçe Q den İngilizce Q'ya geçsem sorun ne gibi zorluklar ile karşılaşırım bunların arasındaki ince detaylardan bahsederseniz çok sevinirim.Teşekkürler.
Klavyeyi ezbere bilmiyor isen i gibi harfleri bulmakta zorluk çekebilirsin. Ben bakmadan yazdığım için pek mühim değil ancak kodlama yapar iken büyük bir dert oluyor.
@Serpenos Bende bilişim okuyorum C# ile kodlama yapıyorum inşallah sıkıntı olmaz veya sadece kodlama yaparken en ucuzundan 10-15 TL bir klavye idare ederim sadece tuş dizilimi hakkında şüphelerim oldu.
birde bu Ğ,İ,Ü,Ş,Ç,Ö tuşları var ama simgeleri yok bunun yanı sıra Pc İngilizce yaparsan çalışır diyorlar bu doğrumu
Şuan çektim. Böyle bir dizilime sahip. Ayrıca İngilizce yapar isen çalışır derken sadece İngilizce ile açılır gibi bir anlam çıkardım. Bu yanlış. Türkçe'de çalışır ancak siz orada ? tuşuna basar iseniz . çıkar.
@Serpenos Sendeki de Razer Herhalde bende yarın alabilirim kafama takılan sadece buydu.İngilizce Q Razer BWU 14 300 TL iken Türkçe Q 415 TL bu fiyat farkına değer mi acaba.