Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.476 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #11 Bu da playlistim dostum istersen göz atabilirsin. RAP SCHOOL Playlist · Çağan Kurşunluoğlu · 375 items · 8 saves open.spotify.com
Bu da playlistim dostum istersen göz atabilirsin. RAP SCHOOL Playlist · Çağan Kurşunluoğlu · 375 items · 8 saves open.spotify.com
Stokeley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 1.075 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sin City 5 Nisan 2021 #12 Güncel ve newschool olarakta bunu öneririm, geçen bir sayfada rastladım bayağı beğendim şahsen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et SSDKullaniyorum dedi: Hocam şarkılar güzel de konu sahibi beğenir mi onu bilemiyorum işte. Genişletmek için tıkla... Neden hocam? Boombap isteyen adam trap önermedim ki yukarıdaki arkadaş gibi. Buram buram oldschool rap işte.
Güncel ve newschool olarakta bunu öneririm, geçen bir sayfada rastladım bayağı beğendim şahsen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et SSDKullaniyorum dedi: Hocam şarkılar güzel de konu sahibi beğenir mi onu bilemiyorum işte. Genişletmek için tıkla... Neden hocam? Boombap isteyen adam trap önermedim ki yukarıdaki arkadaş gibi. Buram buram oldschool rap işte.
Aexn Femtopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #13 Hepinize gerçekten çok teşekkür ediyorum uzun süre şarkı aramam büyük ihtimalle.
2 294144 Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 1.852 Makaleler 3 Çözümler 4 5 Nisan 2021 #14 Dinlediğin sanatçılar bu sektörde zirveye oynayanlar zaten. O dört ismin daha üzerine çıkabileceğini çok da sanmıyorum. Bilinmeyen eserlerine yönelmeye çalışabilirsin.
Dinlediğin sanatçılar bu sektörde zirveye oynayanlar zaten. O dört ismin daha üzerine çıkabileceğini çok da sanmıyorum. Bilinmeyen eserlerine yönelmeye çalışabilirsin.
emirtpp Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 677 Yer Pansilvanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #15 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.624 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 5 Nisan 2021 #16 Aexn dedi: Genelde fuat, sansar, Saian ve Sago'nun eski tarz şarkılarını dinlerim ancak son zamanlarda bu tür sanatçı ve şarkı bulamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Allame-toprak dinleyebilirsin.
Aexn dedi: Genelde fuat, sansar, Saian ve Sago'nun eski tarz şarkılarını dinlerim ancak son zamanlarda bu tür sanatçı ve şarkı bulamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Allame-toprak dinleyebilirsin.
Aexn Femtopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #17 294144 dedi: Dinlediğin sanatçılar bu sektörde zirveye oynayanlar zaten. O dört ismin daha üzerine çıkabileceğini çok da sanmıyorum. Bilinmeyen eserlerine yönelmeye çalışabilirsin. Genişletmek için tıkla... emirtpp dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sinyor Ezio Auditore dedi: Allame-toprak dinleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bunları deneyeceğim.
294144 dedi: Dinlediğin sanatçılar bu sektörde zirveye oynayanlar zaten. O dört ismin daha üzerine çıkabileceğini çok da sanmıyorum. Bilinmeyen eserlerine yönelmeye çalışabilirsin. Genişletmek için tıkla... emirtpp dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sinyor Ezio Auditore dedi: Allame-toprak dinleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bunları deneyeceğim.
CaTchUp Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 709 Makaleler 3 Yer ~Rx~ 5 Nisan 2021 #18 Baktımda kimse Contra yazmamış, kralı bıraktım buraya.
Aexn Femtopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #19 CaTchUp dedi: Baktımda kimse contra yazmamış, kralı bıraktım buraya. Genişletmek için tıkla... Yeni şarkılarını pek iyi bulmasamda eski şarkıları gerçekten güzel fazlaca dinliyorum.
CaTchUp dedi: Baktımda kimse contra yazmamış, kralı bıraktım buraya. Genişletmek için tıkla... Yeni şarkılarını pek iyi bulmasamda eski şarkıları gerçekten güzel fazlaca dinliyorum.
yuvacıklı Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 720 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #20 CaTchUp dedi: Baktımda kimse Contra yazmamış, kralı bıraktım buraya. Genişletmek için tıkla... Yazmaz tabi, Türkçe Rap'in en balon 2. ismi.
CaTchUp dedi: Baktımda kimse Contra yazmamış, kralı bıraktım buraya. Genişletmek için tıkla... Yazmaz tabi, Türkçe Rap'in en balon 2. ismi.