MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #41 - Dr Fuchs. Son şarkıları çok iyi bence. - Abluka Alarm. Aşşağıda müzikleri attım. Çok iyiler. - Sagopa Kajmer. Az taşımadı beni bu adam. İlk rap onun ile öğrendim. Arşivim bile vardı .
- Dr Fuchs. Son şarkıları çok iyi bence. - Abluka Alarm. Aşşağıda müzikleri attım. Çok iyiler. - Sagopa Kajmer. Az taşımadı beni bu adam. İlk rap onun ile öğrendim. Arşivim bile vardı .
Pratzkaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #42 1- Şehinşah 2- Hayki 3- Ezhel 4- Hidra 5- Ceg İlk ikiden eminim ama üçüncüden emin olamadığım için beşe kadar yazdım.
1- Şehinşah 2- Hayki 3- Ezhel 4- Hidra 5- Ceg İlk ikiden eminim ama üçüncüden emin olamadığım için beşe kadar yazdım.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 20 Nisan 2021 #43 Aylardır rap dinlemiyorum ama dinlediğim zamanlarda Sagopa Kajmer dinliyordum sadece. Diğer ikisi yok.
Aylardır rap dinlemiyorum ama dinlediğim zamanlarda Sagopa Kajmer dinliyordum sadece. Diğer ikisi yok.
MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #44 unlokidmurat dedi: Abluka Alarm'ı duymadım daha önce. Genişletmek için tıkla... Alın. Seve seve atarım . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İki kişilik bir grup. Laedri: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Savaş: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
unlokidmurat dedi: Abluka Alarm'ı duymadım daha önce. Genişletmek için tıkla... Alın. Seve seve atarım . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İki kişilik bir grup. Laedri: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Savaş: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 20 Nisan 2021 #45 1) Sagopa Kajmer 2) Fuchs 3) Defkhan Şeklinde olabilir sanırım. Pek sık dinlemiyorum.
KartalBarryVV Picopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #46 Sadece Khontkar
Thekeysi Megapat Katılım 8 Mayıs 2017 Mesajlar 463 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #47 Çok eskilerden Sitem Depresif ve Mozole Mirach vardı onlarda kayboldu gitti. Çok kaliteli adamlardı.
MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #48 Thekeysi dedi: Çok eskilerden Sitem Depresif ve Mozole Mirach vardı onlarda kayboldu gitti. Çok kaliteli adamlardı. Genişletmek için tıkla... O gün sitemin duan olsun 2 çıkarttılar. Gayet başarılı onlar da .
Thekeysi dedi: Çok eskilerden Sitem Depresif ve Mozole Mirach vardı onlarda kayboldu gitti. Çok kaliteli adamlardı. Genişletmek için tıkla... O gün sitemin duan olsun 2 çıkarttılar. Gayet başarılı onlar da .
KartalBarryVV Picopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #49 Thekeysi dedi: Çok eskilerden Sitem Depresif ve Mozole Mirach vardı onlarda kayboldu gitti. Çok kaliteli adamlardı. Genişletmek için tıkla... Hocam Mozole Mirach Miraç değil mi?
Thekeysi dedi: Çok eskilerden Sitem Depresif ve Mozole Mirach vardı onlarda kayboldu gitti. Çok kaliteli adamlardı. Genişletmek için tıkla... Hocam Mozole Mirach Miraç değil mi?
RTS10 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 134 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Nisan 2021 #50 unlokidmurat dedi: Ezhel, ais olmaktan çıktıktan beri benim gözümde MC değil. Genişletmek için tıkla... Bende şu an çoğu parçasını sevmesemde başarılı bir MC.
unlokidmurat dedi: Ezhel, ais olmaktan çıktıktan beri benim gözümde MC değil. Genişletmek için tıkla... Bende şu an çoğu parçasını sevmesemde başarılı bir MC.