G gokhan8484 Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar kendi çapımda bir sosyal paylaşım sitesi açmak istiyorum büyük düşünmüyorum kendi çevremin üye olması yeterli. Ama tamamen Türkçe ücretli script var mıdır? Facebook'a benzer veya Instagram'a benzer olabilir.
Arkadaşlar kendi çapımda bir sosyal paylaşım sitesi açmak istiyorum büyük düşünmüyorum kendi çevremin üye olması yeterli. Ama tamamen Türkçe ücretli script var mıdır? Facebook'a benzer veya Instagram'a benzer olabilir.
swirf Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 683 Yer Eskişehir 2 Ağustos 2022 #2 Script ayarlarım ben, kullanacağınız hosting firması nedir?
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #3 phpFox | Social Network Software for Online Communities Açık kaynaklı olduğuna göre Türkçe yaması vardır.
phpFox | Social Network Software for Online Communities Açık kaynaklı olduğuna göre Türkçe yaması vardır.
G gokhan8484 Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #4 swirf dedi: Script ayarlarım ben, kullanacağınız hosting firması nedir? Genişletmek için tıkla... natro hocam ücretini ve demo linkini özle mesaj atarmısın Silinen üye dedi: phpFox | Social Network Software for Online Communities Açık kaynaklı olduğuna göre Türkçe yaması vardır. Genişletmek için tıkla... baktım ama pek sarmadı hocam teşekkürler yinede ben taamamen türkçeye çevrilmiş hazır istiyorum uygulama derken masaüstü scrpt istiyorum arkadaşlar zaten mobil girişide vardır
swirf dedi: Script ayarlarım ben, kullanacağınız hosting firması nedir? Genişletmek için tıkla... natro hocam ücretini ve demo linkini özle mesaj atarmısın Silinen üye dedi: phpFox | Social Network Software for Online Communities Açık kaynaklı olduğuna göre Türkçe yaması vardır. Genişletmek için tıkla... baktım ama pek sarmadı hocam teşekkürler yinede ben taamamen türkçeye çevrilmiş hazır istiyorum uygulama derken masaüstü scrpt istiyorum arkadaşlar zaten mobil girişide vardır