J Jex Blake Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 967 31 Mart 2021 #1 Tomb Raider 2013 Türkçe Yama | Turkce-yama.com Tomb Raider 2013 için hazırlanmış Türkçe yama dosyalarını buradan indirebilirsiniz. turkce-yama.com Merhaba. Steam'den Tomb Raider aldım. Bu yama güvenilir mi? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Linkte VirusTotal sonuçları var. 4 tane hata var sizce false-true mu?
Tomb Raider 2013 Türkçe Yama | Turkce-yama.com Tomb Raider 2013 için hazırlanmış Türkçe yama dosyalarını buradan indirebilirsiniz. turkce-yama.com Merhaba. Steam'den Tomb Raider aldım. Bu yama güvenilir mi? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Linkte VirusTotal sonuçları var. 4 tane hata var sizce false-true mu?
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2021 #2 Bazı insanlar "bitcoin mining yapan" virüs içerdiğini söylüyorlardı.
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 31 Mart 2021 #3 Jex Blake dedi: Tomb Raider 2013 Türkçe Yama | Turkce-yama.com Tomb Raider 2013 için hazırlanmış Türkçe yama dosyalarını buradan indirebilirsiniz. turkce-yama.com Merhaba. Steam'den Tomb Raider aldım. Bu yama güvenilir mi? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Linkte VirusTotal sonuçları var. 4 tane hata var sizce false-true mu? Genişletmek için tıkla... Güvenilir.
Jex Blake dedi: Tomb Raider 2013 Türkçe Yama | Turkce-yama.com Tomb Raider 2013 için hazırlanmış Türkçe yama dosyalarını buradan indirebilirsiniz. turkce-yama.com Merhaba. Steam'den Tomb Raider aldım. Bu yama güvenilir mi? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Linkte VirusTotal sonuçları var. 4 tane hata var sizce false-true mu? Genişletmek için tıkla... Güvenilir.
4 414605 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 13 31 Mart 2021 #4 Malwarebytes sezgisel zararlı olarak algılamış. False-Positive gibi gözüküyor.
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 31 Mart 2021 #5 Daryl1dx dedi: Bazı insanlar "bitcoin mining yapan" virüs içerdiğini söylüyorlardı. Genişletmek için tıkla... Güvenilir olmayan "turkce-yamacı" sitesi.
Daryl1dx dedi: Bazı insanlar "bitcoin mining yapan" virüs içerdiğini söylüyorlardı. Genişletmek için tıkla... Güvenilir olmayan "turkce-yamacı" sitesi.
J Jex Blake Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 967 31 Mart 2021 #6 Biraz daha baktım oyunçeviri.net var sizce hangisini indiriyim? Rise of The Tomb Raider V1.0 – Türkçe Yama Yayınlandı KURULUM NOTLARI ------------------ - Türkçe Yama, oyunun Build 668.1 sürümüne uygun şekilde hazırlanmıştır. - Steam'de oyun ismine sağ tıklayıp oyunceviri.net
Biraz daha baktım oyunçeviri.net var sizce hangisini indiriyim? Rise of The Tomb Raider V1.0 – Türkçe Yama Yayınlandı KURULUM NOTLARI ------------------ - Türkçe Yama, oyunun Build 668.1 sürümüne uygun şekilde hazırlanmıştır. - Steam'de oyun ismine sağ tıklayıp oyunceviri.net
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 31 Mart 2021 #7 Jex Blake dedi: Biraz daha baktım oyunçeviri.net var sizce hangisini indiriyim? Rise of The Tomb Raider V1.0 – Türkçe Yama Yayınlandı KURULUM NOTLARI ------------------ - Türkçe Yama, oyunun Build 668.1 sürümüne uygun şekilde hazırlanmıştır. - Steam'de oyun ismine sağ tıklayıp oyunceviri.net Genişletmek için tıkla... İlk site en güvenilir. İçim sinmedi buna. Son düzenleme: 31 Mart 2021
Jex Blake dedi: Biraz daha baktım oyunçeviri.net var sizce hangisini indiriyim? Rise of The Tomb Raider V1.0 – Türkçe Yama Yayınlandı KURULUM NOTLARI ------------------ - Türkçe Yama, oyunun Build 668.1 sürümüne uygun şekilde hazırlanmıştır. - Steam'de oyun ismine sağ tıklayıp oyunceviri.net Genişletmek için tıkla... İlk site en güvenilir. İçim sinmedi buna.
J Jex Blake Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 967 31 Mart 2021 #8 schlss dedi: İlk site en güveniliri. İçim sinmedi buna. Genişletmek için tıkla... Bir de bu yamaları nasıl indirebilirim rehber video vs. var mı?
schlss dedi: İlk site en güveniliri. İçim sinmedi buna. Genişletmek için tıkla... Bir de bu yamaları nasıl indirebilirim rehber video vs. var mı?
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 31 Mart 2021 #9 Jex Blake dedi: Bir de bu yamaları nasıl indirebilirim rehber video vs. var mı? Genişletmek için tıkla... Bende fazla bilmiyorum Steam'de nasıl Türkçe yama kurulduğunu hocam.
Jex Blake dedi: Bir de bu yamaları nasıl indirebilirim rehber video vs. var mı? Genişletmek için tıkla... Bende fazla bilmiyorum Steam'de nasıl Türkçe yama kurulduğunu hocam.
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 31 Mart 2021 #10 Jex Blake dedi: Biraz daha baktım oyunçeviri.net var sizce hangisini indiriyim? Rise of The Tomb Raider V1.0 – Türkçe Yama Yayınlandı KURULUM NOTLARI ------------------ - Türkçe Yama, oyunun Build 668.1 sürümüne uygun şekilde hazırlanmıştır. - Steam'de oyun ismine sağ tıklayıp oyunceviri.net Genişletmek için tıkla... Oyunceviri.net en güvenilir sitelerden birisidir. schlss dedi: İlk site en güveniliri. İçim sinmedi buna. Genişletmek için tıkla... Neye göre en güveniliri ilk site ve oyunceviri.net içinize sinmedi?
Jex Blake dedi: Biraz daha baktım oyunçeviri.net var sizce hangisini indiriyim? Rise of The Tomb Raider V1.0 – Türkçe Yama Yayınlandı KURULUM NOTLARI ------------------ - Türkçe Yama, oyunun Build 668.1 sürümüne uygun şekilde hazırlanmıştır. - Steam'de oyun ismine sağ tıklayıp oyunceviri.net Genişletmek için tıkla... Oyunceviri.net en güvenilir sitelerden birisidir. schlss dedi: İlk site en güveniliri. İçim sinmedi buna. Genişletmek için tıkla... Neye göre en güveniliri ilk site ve oyunceviri.net içinize sinmedi?