4 414605 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 13 31 Mart 2021 #11 Jex Blake dedi: Bir de bu yamaları nasıl indirebilirim rehber video vs. var mı? Genişletmek için tıkla... Genellikle dosyanın olduğu konuma atılıyor fakat yukardaki dosya ".exe" uzantılı olduğundan çalıştırmanız gerekiyor herhalde.
Jex Blake dedi: Bir de bu yamaları nasıl indirebilirim rehber video vs. var mı? Genişletmek için tıkla... Genellikle dosyanın olduğu konuma atılıyor fakat yukardaki dosya ".exe" uzantılı olduğundan çalıştırmanız gerekiyor herhalde.
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 31 Mart 2021 #12 ismimberkay dedi: Oyunceviri.net en güvenilir sitelerden birisidir. Neye göre en güveniliri ilk site ve oyunceviri.net içinize sinmedi? Genişletmek için tıkla... Hiç virüs yemedim ve yiyen de yok. oyunceviri.net sitesini de kullanmamıştım ve duymadım hiç. Garip geldi site tasarımı falan.
ismimberkay dedi: Oyunceviri.net en güvenilir sitelerden birisidir. Neye göre en güveniliri ilk site ve oyunceviri.net içinize sinmedi? Genişletmek için tıkla... Hiç virüs yemedim ve yiyen de yok. oyunceviri.net sitesini de kullanmamıştım ve duymadım hiç. Garip geldi site tasarımı falan.
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 31 Mart 2021 #13 schlss dedi: Hiç virüs yemedim ve yiyen de yok. oyunceviri.net sitesini de kullanmamıştım ve duymadım hiç. Garip geldi site tasarımı falan. Genişletmek için tıkla... O zaman bu linke bir göz atın.
schlss dedi: Hiç virüs yemedim ve yiyen de yok. oyunceviri.net sitesini de kullanmamıştım ve duymadım hiç. Garip geldi site tasarımı falan. Genişletmek için tıkla... O zaman bu linke bir göz atın.
nickimyokbenim Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.931 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #14 Oyun çeviri gayet kaliteli işler yapan güzel bir site. Çok oyunu ordaki Türkçe yamalarla bitirdim.
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 31 Mart 2021 #15 ismimberkay dedi: O zaman bu linke bir göz atın. Genişletmek için tıkla... Ben virüslü demedim. Sadece pek içime sinmedi dedim. 2 sitenin de konularına baktım 2 site de güvenilir yazıyor.
ismimberkay dedi: O zaman bu linke bir göz atın. Genişletmek için tıkla... Ben virüslü demedim. Sadece pek içime sinmedi dedim. 2 sitenin de konularına baktım 2 site de güvenilir yazıyor.