Arkadaşlar dün akşam 8 sularında bir oyun için Türkçe yama indirmeye çalışırken indirme linki yerine bu reklam sitelerinde ki setup.exe tarzi virüs dosyasını indirdim ve çalıştırdım. Bir işim çıktı oyle bırakıp çıkmak zorunda kaldım ve 1 saat sonra telefonuma Amazon Prime için başka bir PC'den giris yapıldı, mesajı geldi sonrasında Instagram, EA Play, Spotify, Gmail, Hotmail, Steam hesaplarımin hepsi calinmaya çalıştı şifreleri ele geçirildi ve içindeki kredi kartı bilgileriyle sadece kendimin değil arkadaslariminda kredi kartından alışverişler yapıldı. Netflix üzerinden 250TL'lik cekimler yapıldı sürekli başka ülkeler üzerinden önlem olarak butun kartlarımi PC'deki arkadaslarimin kartlarını hepsini iptal ettrdim. Kapattirdim her şeyi mail şifre vs her şeyi değiştirdim. Çift dogrulama sistemini açtım bilgisayarı sıfırladım ve av programi yükledim bu saatten sonra başka yapmam gereken bir şey almam gereken bir önlem var mi? Hala virüs kalmis ve verilerim ellerinde olabilir mi? Ne yapmam gerekiyor çok tedirginim bütün kredi kartlarimi bosaltmaya çalıştılar.