LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #21 Osilidath dedi: Önemli değil, sorunuza yanıt olduysa çözüm olarak işaretleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Nasıl işaretleyeceğim ?
Osilidath dedi: Önemli değil, sorunuza yanıt olduysa çözüm olarak işaretleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Nasıl işaretleyeceğim ?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 27 Ocak 2021 #22 Osilidath dedi: Ayrıca VAC cezası sadece Valve oyunlarında geçerli diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyorsunuz. VAC sistemi sadece Valve oyunlarında kullanılmamakta. Yamalar ayrıca VAC yasağına sebep olmaz. Kurduğunuz oyun VAC korumalı değilse zaten hiç dert etmenize gerek yok.
Osilidath dedi: Ayrıca VAC cezası sadece Valve oyunlarında geçerli diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyorsunuz. VAC sistemi sadece Valve oyunlarında kullanılmamakta. Yamalar ayrıca VAC yasağına sebep olmaz. Kurduğunuz oyun VAC korumalı değilse zaten hiç dert etmenize gerek yok.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #23 reptile dedi: Yanlış biliyorsunuz. VAC sistemi sadece Valve oyunlarında kullanılmamakta. Yamalar ayrıca VAC yasağına sebep olmaz. Kurduğunuz oyun VAC korumalı değilse zaten hiç dert etmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlayacağım VAC korumalı olup olmadığını?
reptile dedi: Yanlış biliyorsunuz. VAC sistemi sadece Valve oyunlarında kullanılmamakta. Yamalar ayrıca VAC yasağına sebep olmaz. Kurduğunuz oyun VAC korumalı değilse zaten hiç dert etmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlayacağım VAC korumalı olup olmadığını?
3 378344 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.352 Makaleler 1 Çözümler 21 27 Ocak 2021 #24 Online olan oyunlara türkçe yama kurmak genelde tavsiye edilmiyor. Sonuçta oyunun dosyalarını değiştiriyor.
Online olan oyunlara türkçe yama kurmak genelde tavsiye edilmiyor. Sonuçta oyunun dosyalarını değiştiriyor.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 27 Ocak 2021 #25 LorenzoMatterhorn dedi: Nasıl anlayacağım VAC korumalı olup olmadığını? Genişletmek için tıkla... Oyunun ana sayfasına girince sağ tarafta yazar. Görsel olarak da ekledim. Dosya Ekleri VAC.jpg 79,1 KB · Görüntüleme: 103
LorenzoMatterhorn dedi: Nasıl anlayacağım VAC korumalı olup olmadığını? Genişletmek için tıkla... Oyunun ana sayfasına girince sağ tarafta yazar. Görsel olarak da ekledim.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #26 reptile dedi: Oyunun ana sayfasına girince sağ tarafta yazar. Görsel olarak da ekledim. Genişletmek için tıkla... Sağolun.
reptile dedi: Oyunun ana sayfasına girince sağ tarafta yazar. Görsel olarak da ekledim. Genişletmek için tıkla... Sağolun.
Umut06_asd Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 200 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual Rtx 3070, Intel i5 11600k, Asus Prime B560 Plus, 24 gb 3600mhz 17cl ram, 1 Tb Kingston a2000, 500gb WD Blue SN570 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Şubat 2021 #27 Kesinlikle yemessin. Çünkü kendiliğinden Türkçesi olmayan hiç bir oyun Vac korumasında değil.
kONF Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.418 Çözümler 8 2 Şubat 2023 #28 reptile dedi: Yamalar ayrıca VAC yasağına sebep olmaz. Kurduğunuz oyun VAC korumalı değilse zaten hiç dert etmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... GTA 4'e Türkçe yama kurdum. Yama dosyalarından dolayı CS:GO'yu etkiler mi? Virüs taraması yaptım temiz çıktı fakat yine de emin olmak istedim.
reptile dedi: Yamalar ayrıca VAC yasağına sebep olmaz. Kurduğunuz oyun VAC korumalı değilse zaten hiç dert etmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... GTA 4'e Türkçe yama kurdum. Yama dosyalarından dolayı CS:GO'yu etkiler mi? Virüs taraması yaptım temiz çıktı fakat yine de emin olmak istedim.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 2 Şubat 2023 #29 kONF dedi: GTA 4'e Türkçe yama kurdum. Yama dosyalarından dolayı CS:GO'yu etkiler mi? Virüs taraması yaptım temiz çıktı fakat yine de emin olmak istedim. Genişletmek için tıkla... CS: GO dosyalarina müdahale etmediginiz sürece diger oyunlarda yapacaginiz islemler CS: GO'yu baglamaz. Sorun olmaz kisacasi.
kONF dedi: GTA 4'e Türkçe yama kurdum. Yama dosyalarından dolayı CS:GO'yu etkiler mi? Virüs taraması yaptım temiz çıktı fakat yine de emin olmak istedim. Genişletmek için tıkla... CS: GO dosyalarina müdahale etmediginiz sürece diger oyunlarda yapacaginiz islemler CS: GO'yu baglamaz. Sorun olmaz kisacasi.
Leca Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 2 Şubat 2023 #30 Bir sıkıntı olmaz ama GTA 5’e Türkçe yama kurup Online girmeye çalışırsan sıkıntı oluyor diye biliyorum.
Bir sıkıntı olmaz ama GTA 5’e Türkçe yama kurup Online girmeye çalışırsan sıkıntı oluyor diye biliyorum.