Türkçe Yama Nasıl Hazırlanır?

IX. Corleone

Hectopat
Yer
Corleone
Bully için Türkçe yama yapacağım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?
İlk defa Türkçe Yama yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bully için Türkçe yama yapacağım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?
İlk defa Türkçe Yama yapacağım.
Kurulumu oldukça basit.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birisi keşke Bully yerine Shenmue lara falan yapsa yama da daha çok Türk oynasa oyunu...
Hocam Bully sevdiğim bir oyundur kendimi geliştirirsem onlara da denerim.
Kurulumu oldukça basit.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam hayır ben kendi dosyamı yapmaktan bahsediyordum.

Okuduğumdan anladığıma göre oyunun içinde genel olarak sıkıştırılmış (video, müzik, dil vs.) Bir dosya bulunuyor. Bunu programlar aracılığıyla açıyoruz sonra dil dosyasını bulup yine programlar aracılığıyla çeviriyi yazıyoruz. Daha sonra tekrar paketleyip işlemi bitiriyoruz.

Okuduğumdan anladığıma göre oyunun içinde genel olarak sıkıştırılmış (video, müzik, dil vs.) Bir dosya bulunuyor. Bunu programlar aracılığıyla açıyoruz sonra dil dosyasını bulup yine programlar aracılığıyla çeviriyi yazıyoruz. Daha sonra tekrar paketleyip işlemi bitiriyoruz.
Çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı