IX. Corleone
Hectopat
Bully için Türkçe yama yapacağım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?
İlk defa Türkçe Yama yapacağım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulumu oldukça basit.Bully için Türkçe yama yapacağım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?
Birisi keşke Bully yerine Shenmue lara falan yapsa yama da daha çok Türk oynasa oyunu...Bully için Türkçe yama yapacağım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?
Hocam Bully sevdiğim bir oyundur kendimi geliştirirsem onlara da denerim.Birisi keşke Bully yerine Shenmue lara falan yapsa yama da daha çok Türk oynasa oyunu...
Kurulumu oldukça basit.
www.mc-tr.com
Çok teşekkür ederim.![]()
Oyunlara Türkçe Yama Yapmak İsteyen Okusun | DonanımHaber Forum
Meta Açıklama: Sevdiğiniz oyunları Türkçe oynayın! Oyunlara Türkçe yama yapma konusunda kapsamlı bir kılavuzla, oyun dosyalarını yedeklemekten yama kurma programları kullanmaya kadar her şeyi öğrenin. Şimdi Türkçe oyunların keyfini çıkarın!mobile.donanimhaber.com
Okuduğumdan anladığıma göre oyunun içinde genel olarak sıkıştırılmış (video, müzik, dil vs.) Bir dosya bulunuyor. Bunu programlar aracılığıyla açıyoruz sonra dil dosyasını bulup yine programlar aracılığıyla çeviriyi yazıyoruz. Daha sonra tekrar paketleyip işlemi bitiriyoruz.İnceleme - Herhangi Bir Oyuna Türkçe Yama Nasıl Yapılır?
Herhangi Bir Oyuna Türkçe Yama Nasıl Yapılır? Nasıl Türkçe yama yapabilirim diye düşünüyorsan, cevabı burada! Öncelikle, Türkçe yama nedir: Bu konuya "Türkçe" olarak değil de genel olarak "Yama" nedir diye ele alalım. Yama genel olarak oyunun içindeki sıkıştırılmış dil dosyalarını aracı...www.mc-tr.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.