Türkçe yama nasıl yapılır?

KayraDemir

Decapat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar videoyu izleyip düşüncelerinizi iletirseniz sevinirim. Bir oyuna yama yapıp paylaşmak istiyorum videodaki adımları takip edersem yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Arkadaşlar videoyu izleyip düşüncelerinizi iletirseniz sevinirim. Bir oyuna yama yapıp paylaşmak istiyorum videodaki adımları takip edersem yapabilir miyim?

Tam olarak ne sormak istediğinizi anlamadım ama bir oyuna Türkçe yama yapmak için güvendiğiniz virüs olmadığına emin olduğunuz bir yama dosyasını oyunun dosya konumuna atmanızla olur.

Bunlar çok zahmetli DC sunucularında bu işi yapanlar var 2 sn sürmüyor kuruyosun.

Çok zahmetli bir iş kardeşim TR yama yapacaksan Google ceviri kullanmıycan hiç bulaşma boş ver.
B2 seviyesinde ingilizce biliyorum sadece kodlama bilmiyorum ona da ne kadar ihtiyacım var onu bilmiyorum

Tam olarak ne sormak istediğinizi anlamadım ama bir oyuna Türkçe yama yapmak için güvendiğiniz virüs olmadığına emin olduğunuz bir yama dosyasını oyunun dosya konumuna atmanızla olur.
Yama üretmek istiyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı