A ardarda13 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #1 Mass Effect Andromeda yaması indirmek istiyorum bu siteyi buldum. Kullanan var mı güvenilir mi veya başka bir sitede var mı?
Mass Effect Andromeda yaması indirmek istiyorum bu siteyi buldum. Kullanan var mı güvenilir mi veya başka bir sitede var mı?
AhmetBirkan Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 782 Çözümler 2 25 Aralık 2020 #2 Eğer yama dosyası .exe şeklinde değilse bence kullanın. Empire of Sin için yamayı indirmiştim sorun olmadı. Ama .exe uzantılı dosyalarını kullanmanızı önermiyorum. Ben de böyle konu açmıştım kullanma demişlerdi.
Eğer yama dosyası .exe şeklinde değilse bence kullanın. Empire of Sin için yamayı indirmiştim sorun olmadı. Ama .exe uzantılı dosyalarını kullanmanızı önermiyorum. Ben de böyle konu açmıştım kullanma demişlerdi.
P pc.mitoloji Megapat Katılım 5 Kasım 2015 Mesajlar 84 26 Aralık 2020 #3 ardarda13 dedi: Mass Effect andromeda yaması indirmek istiyorum bu siteyi buldum. Kullanan var mı güvenilir mi veya başka bir sitede var mı? Genişletmek için tıkla... Denediniz mi bilmiyorum ama fake olma ihtimali yüksek.
ardarda13 dedi: Mass Effect andromeda yaması indirmek istiyorum bu siteyi buldum. Kullanan var mı güvenilir mi veya başka bir sitede var mı? Genişletmek için tıkla... Denediniz mi bilmiyorum ama fake olma ihtimali yüksek.