Atech Femtopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #1 Türkçe yama siteleri güvenilir mi?
Oğuzhan18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 2.194 Çözümler 3 21 Aralık 2021 #2 Atech dedi: Türkçe yama siteleri güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... 5 senedir torrenten oyun oynarım. Her gördüğüm yamayı da indiririm, bilgisayarımada 1 senede 1 format atarım h. İçbir sıkıntısını da görmedim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2021
Atech dedi: Türkçe yama siteleri güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... 5 senedir torrenten oyun oynarım. Her gördüğüm yamayı da indiririm, bilgisayarımada 1 senede 1 format atarım h. İçbir sıkıntısını da görmedim.
Kadirxds Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 916 Çözümler 6 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #3 Oğuzhan18 dedi: 5 senedir torrenten oyun oynarım. Her gördüğüm yamayı da indiririm, bilgisayarımada 1 senede 1 format atarım h. İçbir sıkıntısını da görmedim. Genişletmek için tıkla... Fakir fakirin dostudur yapıştır gelsin.
Oğuzhan18 dedi: 5 senedir torrenten oyun oynarım. Her gördüğüm yamayı da indiririm, bilgisayarımada 1 senede 1 format atarım h. İçbir sıkıntısını da görmedim. Genişletmek için tıkla... Fakir fakirin dostudur yapıştır gelsin.