Herkese merhaba. Kendime yeni bir bilgisayar topladım ve PC game Pass ten Expedition 33 indirdim ama oyunda Türkçe dil desteği yokmuş. Güvenilir virüslü olmayan bir Türkçe yama sitesi önerir misiniz? Teşekkür ederim.
Oyun Çeviri ve Anonymous Çeviri bu piyasanın en güvenilir 2 ismidir hocam. Anonymous Çeviri'nin abonelik sistemi var diye biliyorum ama Oyun Çeviri'nin bütün yamaları ücretsiz olması lazım. İyi forumlar.
Oyun Çeviri ve Anonymous Çeviri bu piyasanın en güvenilir 2 is midir hocam. Anonymous Çeviri'nin abonelik sistemi var diye biliyorum ama oyun çeviri'nin bütün yamaları ücretsiz olması lazım. İyi sosyaller.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
oyunceviri.net yerine farklı bir url kullanmış olabilirsiniz. Ama yine de sitenin güvenilirliğine inanıp inanmamak size kalmış tabii ki - ben zorlayamam. Ayrıca formatın nasıl atıldığını da gayet iyi biliyorum ama açarsam sizi etiketlerim, merak etmeyin.
oyunceviri.net yerine farklı bir URL kullanmış olabilirsiniz. Ama yine de sitenin güvenilirliğine inanıp inanmamak size kalmış tabii ki - ben zorlayamam. Ayrıca formatın nasıl atıldığını da gayet iyi biliyorum ama açarsam sizi etiketlerim, merak etmeyin.
Oyun Çeviri ve Anonymous Çeviri bu piyasanın en güvenilir 2 ismidir hocam. Anonymous Çeviri'nin abonelik sistemi var diye biliyorum ama Oyun Çeviri'nin bütün yamaları ücretsiz olması lazım. İyi forumlar.