Çözüldü Türkçe yama uygulaması mikrofon kullanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Efe Yusufoğlu

Hectopat
Merhabalar,

Fallot nv için Türkçe yama indirdim. İşim bitince yamayı sildim. Fakat sildiğim yama Mic kullanıyor gözüküyor. Oyun çeviri üzerinden indirdim.

Çözüm
Merhabalar,

Fallot nv için Türkçe yama indirdim. İşim bitince yamayı sildim. Fakat sildiğim yama Mic kullanıyor gözüküyor. Oyun çeviri üzerinden indirdim.
Virüs olabilir, daha öncede karşılaşıldı bu forumda. Konu hakkında teknik bilgiye sahip değilim ancak ya yama yanında bir program daha kurdu yada yama virüs. Yamayı sildiğinizden emin olunuz sonra da Anti-virüs programı ile sistemi taratın bakalım bir sonuç çıkacak mı?
Merhabalar,

Virüs olabilir, daha öncede karşılaşıldı bu forumda. Konu hakkında teknik bilgiye sahip değilim ancak ya yama yanında bir program daha kurdu yada yama virüs. Yamayı sildiğinizden emin olunuz sonra da Anti-virüs programı ile sistemi taratın bakalım bir sonuç çıkacak mı?

Çözüm
Teşekkür ederim. Acaba Win Defender yeterli olur mu?

Yine de ne olur nolmaz bir antivirüsle tarama yapın ne kadar da güvenli olsa o site hiç virüs girmeyeceğini göstermez belki kameranıda kullanıyordur bilemezsin.

Uygulamayı VirusTotal buradan uygulamayı secip taratın 100lerce antivirüsün sonucunu hemen gösteren sitedir silmez ama en azından virüsmü değil mi gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…