Türkçe yama virüslü mü?

Arda525

Centipat
Daha fazla  
Bir oyunun Türkçe yamasını indirdim ve VirusTotal'e tarattığımda birçok antivirüsün dosyayı virüs olarak algıladığını gördüm. Ama çoğu virüs algılayan antivirüs hayatımda hiç duymadığım antivirüslerdi. Bu dosya virüs müdür acaba?

Kaspersky ,Malwerebytes uyarı vermemiş ancak AVG ,Panda ve Mcaffe var dediyse indirmeyin bence

Kaspersky, malwerebytes uyarı vermemiş ancak AVG, panda ve McAfee var dediyse indirmeyin bence.

Kaspersky işaretlemedi diye virüs değildir diyenler olduğu için söylüyorum, her antivirüs mükemmel değildir. Kaspersky gibi Rus programlarına güvendiğiniz kadar Avast, AVG gibi programlara da güvenin. Avast neredeyse bir Kaspersky zaten.

Son düzenleme:
Kaspersky işaretlemedi diye virüs değildir diyenler olduğu için söylüyorum, her antivirüs mükemmel değildir. Kaspersky gibi Rus programlarına güvendiğiniz kadar Avast, AVG gibi programlara da güvenin. Avast neredeyse bir Kaspersky zaten.

Şu belgeyi incelersen Avastın False Positive oranı oldukça yüksek diğer AV'lere göre buda onu böyle testler için kötü bir AV yapar genel kullanımda da çoğu yazılımcı Avast önermez Kaspersky önerir

Şu belgeyi incelersen Avastın False Positive oranı oldukça yüksek diğer AV'lere göre buda onu böyle testler için kötü bir AV yapar genel kullanımda da çoğu yazılımcı Avast önermez Kaspersky önerir
Otomatik kurulum yerine manuel kurulum yaparsam güvenli olur mu?

OMORI Türkçe Çeviri Ekibi Gönüllü Yama Projesi bu siteden indirdim ve bir başkasının sorusuna güvenli demişler. Manuel olarak kursam bir sorun olur mu?

VirusTotal'a bakarken şu ilgimi çekti. Kullanıcıların dosyayı hangi isimle yüklediğini gösteriyor. "onaylanmamaş cr download" olanlarda ya Windows şüpheli buluyor ya da indirme eksik yapılıyor. Sitenin sahipleri bayağı yüklemiş olabilir şüphelendim biraz.​

Dosya Ekleri

• virüs.maybe.jpg
    virüs.maybe.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 44

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı