Xbox Türkçe yama yapılmıyor

smurf cat

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba Xbox aldım fakat İngilizcem iyi değil. Hikayeleri anlamakta zorluk çekiyorum. Yamada yapamıyoruz maalesef. Microsoft Store'de altyaziya cevirecek bir uygulama var mı yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Xbox aldım fakat İngilizcem iyi değil. Hikayeleri anlamakta zorluk çekiyorum. Yamada yapamıyoruz maalesef. Microsoft Store'de altyaziya cevirecek bir uygulama var mı yardımcı olur musunuz?
Bende bi yama indirirken virüs bulaştırmıştım. O günden beridir yabancı dilde oynuyorum oyunları. ilk 5-10 oyun çok zordu ama gittikçe anlamaya başladım. Saf RPG'ler biraz zorluyor onun dışında her şeyi anlıyorum neredeyse. Size önerim pes etmeyin. İngilizceniz gelişir en azından.

Peki Xbox'da İngilizce alt yazıyı Türkçeye cevirebilecek bir uygulama yok mu yapay zeka gibi.

Hayır yok tek çare ingilizceni geliştirmek veya hikayeli oyunlara elveda etmek. 2. seçenek fazla mantıklı olmadığı için tek çare 1. seçenek.

Benim Xbox seri X'im var, uzaktan oynatma ayarını açıyorum, ardından tvdeki görüntüyü telefona yansıtıyorum, telefonuma indirdiğim anlık ceviri uygulamasını açıp, öyle oynuyorum RDR2'yi, yazılar anında otomatik bir şekilde çevriliyor, ben çözümü böyle buldum.

Benim Xbox seri X'im var, uzaktan oynatma ayarını açıyorum, ardından tvdeki görüntüyü telefona yansıtıyorum, telefonuma indirdiğim anlık ceviri uygulamasını açıp, öyle oynuyorum RDR2'yi, yazılar anında otomatik bir şekilde çevriliyor, ben çözümü böyle buldum.
Telefonda hangi anlık çeviri uygulamasını kullanıyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı