Lankaynn Decapat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 71 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #1 Oyuna Türkçe yama yüklemek istiyorum fakat sürekli isdone.dll hatası alıyorum. Fakat PC'de sorun yok, bu hatayı nasıl çözebilirim?
Oyuna Türkçe yama yüklemek istiyorum fakat sürekli isdone.dll hatası alıyorum. Fakat PC'de sorun yok, bu hatayı nasıl çözebilirim?
Çözüm Lankaynn 20 Mayıs 2023 A Casual Man dedi: Türkçe yamalarda böyle hata olmaz. Yüksek ihtimal repack oyun indirmişsiniz. Repack olduğu için böyle hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Türkçe yama ama farklı kaynaktan indirince düzeldi kolay gelsin hepinize.
A Casual Man dedi: Türkçe yamalarda böyle hata olmaz. Yüksek ihtimal repack oyun indirmişsiniz. Repack olduğu için böyle hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Türkçe yama ama farklı kaynaktan indirince düzeldi kolay gelsin hepinize.
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 20 Mayıs 2023 #2 Lankaynn dedi: Oyuna Türkçe yama yüklemek istiyorum fakat sürekli isdone.dll hatası alıyorum. Fakat PC'de sorun yok, bu hatayı nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 1785924 Genişletmek için tıkla... Virüs programı engelliyor olabilir. Artı 0 Eksi
Lankaynn dedi: Oyuna Türkçe yama yüklemek istiyorum fakat sürekli isdone.dll hatası alıyorum. Fakat PC'de sorun yok, bu hatayı nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 1785924 Genişletmek için tıkla... Virüs programı engelliyor olabilir.
KS KS Lankaynn Decapat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 71 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #3 olvidobc dedi: Virüs programı engelliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Virüs programı kapalı Artı 0 Eksi
A Casual Man Picopat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 311 Çözümler 5 20 Mayıs 2023 #4 Türkçe yamalarda böyle hata olmaz. Yüksek ihtimal repack oyun indirmişsiniz. Repack olduğu için böyle hata veriyor. Artı 0 Eksi
Türkçe yamalarda böyle hata olmaz. Yüksek ihtimal repack oyun indirmişsiniz. Repack olduğu için böyle hata veriyor.
KS KS Lankaynn Decapat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 71 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #5 A Casual Man dedi: Türkçe yamalarda böyle hata olmaz. Yüksek ihtimal repack oyun indirmişsiniz. Repack olduğu için böyle hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Türkçe yama ama farklı kaynaktan indirince düzeldi kolay gelsin hepinize. Artı 0 Eksi Çözüm
A Casual Man dedi: Türkçe yamalarda böyle hata olmaz. Yüksek ihtimal repack oyun indirmişsiniz. Repack olduğu için böyle hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Türkçe yama ama farklı kaynaktan indirince düzeldi kolay gelsin hepinize.