clementineaaşığım Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 804 Çözümler 3 Yer Castle Violet (: Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar forumdaki Türkçe yamayı kurdum. Sorunsuz çalışıyor fakat görevin ortasında oyun bir anda donuyor, ekran beyazlaşıyor, programı kapat diyerek çıkıyorum. Türkçe yama kapalıyken olmuyor. Oyun Epic Games'ten. Ne yapabilirim?
Arkadaşlar forumdaki Türkçe yamayı kurdum. Sorunsuz çalışıyor fakat görevin ortasında oyun bir anda donuyor, ekran beyazlaşıyor, programı kapat diyerek çıkıyorum. Türkçe yama kapalıyken olmuyor. Oyun Epic Games'ten. Ne yapabilirim?
E ersanke3636 Zeptopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #2 RDR2'yi sil gene yükle. ya da Türkçe yama kullanma. 2 başka Türkçe yama indir. Artı 0 Eksi
KS KS clementineaaşığım Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 804 Çözümler 3 Yer Castle Violet (: Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #3 ersanke3636 dedi: RDR2'yi sil gene yükle. ya da Türkçe yama kullanma. 2 başka Türkçe yama indir. Genişletmek için tıkla... Silip yüklemeyi ben de biliyorum çok zekisiniz. Türkçe yama kullanmayayım o zaman bana gelin ingilizce öğretin? Artı 0 Eksi
ersanke3636 dedi: RDR2'yi sil gene yükle. ya da Türkçe yama kullanma. 2 başka Türkçe yama indir. Genişletmek için tıkla... Silip yüklemeyi ben de biliyorum çok zekisiniz. Türkçe yama kullanmayayım o zaman bana gelin ingilizce öğretin?