kargosugelmeyenadam Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 81 Çözümler 1 2 Mayıs 2021 #1 Virüs kapmamak için Torrent dışı yerlerden oyun indirmemeye özen gösteriyorum fakat bildiğiniz gibi her oyunun Türkçe yaması da olmuyor.
Virüs kapmamak için Torrent dışı yerlerden oyun indirmemeye özen gösteriyorum fakat bildiğiniz gibi her oyunun Türkçe yaması da olmuyor.
astronautinocean Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2021 #2 Virüs kapılabilir, evet.
woitx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul 2 Mayıs 2021 #3 Kapılır.
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #4 Eğer zararlıysa kapılır.
S StrainGauGe Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 936 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci[Üniversite] 2 Mayıs 2021 #5 Bilindik siteler var oralardan indirmeye çalış ve ben çok Türkçe yama indiren biriyim hiç başıma gelmedi açık konuşmak gerekirse
Bilindik siteler var oralardan indirmeye çalış ve ben çok Türkçe yama indiren biriyim hiç başıma gelmedi açık konuşmak gerekirse
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 2 Mayıs 2021 #6 Kapılır, indireceğiniz yeri söyleyin ona göre bakabiliriz.
"PHANTOM" Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.162 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #7 astronautinocean dedi: Virüs kapılabilir, evet. Genişletmek için tıkla... Bilindik yerlerden indirirseniz kapmaz.Direk kapar demek yanlış birşey bilinmedik sitelerden dandik sitelerden indirirseniz tabi kapabilir.
astronautinocean dedi: Virüs kapılabilir, evet. Genişletmek için tıkla... Bilindik yerlerden indirirseniz kapmaz.Direk kapar demek yanlış birşey bilinmedik sitelerden dandik sitelerden indirirseniz tabi kapabilir.
dBerkeTurkmen Kilopat Katılım 30 Eylül 2018 Mesajlar 103 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 2 Mayıs 2021 #8 .exe, .msi, vb... uzantılı dosyaları çalıştırdığınız zaman bilgisayarınıza virüs bulaşabilir. Size tavsiyem bir .exe dosyasını çalıştırmadan önce VirusTotal sitesine yükleyerek kontrol etmenizdir.
.exe, .msi, vb... uzantılı dosyaları çalıştırdığınız zaman bilgisayarınıza virüs bulaşabilir. Size tavsiyem bir .exe dosyasını çalıştırmadan önce VirusTotal sitesine yükleyerek kontrol etmenizdir.
astronautinocean Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2021 #9 "PHANTOM" dedi: Bilindik yerlerden indirirseniz kapmaz.Direk kapar demek yanlış birşey bilinmedik sitelerden dandik sitelerden indirirseniz tabi kapabilir. Genişletmek için tıkla... Direk kapar dememişim zaten kapılabilir demişim.
"PHANTOM" dedi: Bilindik yerlerden indirirseniz kapmaz.Direk kapar demek yanlış birşey bilinmedik sitelerden dandik sitelerden indirirseniz tabi kapabilir. Genişletmek için tıkla... Direk kapar dememişim zaten kapılabilir demişim.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.431 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 2 Mayıs 2021 #10 İndirdiğiniz kaynağa göre değişir. İyi bir AV kullanırsanız bu virüsleri kolayca tespit ediyor zaten. Türkçe yama sitesi olarak Animus Projesi'nin güvenilir olduğunu düşünüyorum ve şahsen de çoğu yamalarını kullanıyorum. Son düzenleme: 2 Mayıs 2021
İndirdiğiniz kaynağa göre değişir. İyi bir AV kullanırsanız bu virüsleri kolayca tespit ediyor zaten. Türkçe yama sitesi olarak Animus Projesi'nin güvenilir olduğunu düşünüyorum ve şahsen de çoğu yamalarını kullanıyorum.