B Beach Yoctopat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 24 12 Mart 2023 #1 Mesela Resident Evil'ın bazı oyunlarını(2 ve 3 remake) Türkçe oynamak istiyorum ama virüs olayından dolayı çekiniyorum. Boş yere virüs yemektense İngilizce oynamak daha mı mantıklı? Alt yazı çok merak ediliyorsa sonuçta YouTube'dan tekrar izlenebilir.
Mesela Resident Evil'ın bazı oyunlarını(2 ve 3 remake) Türkçe oynamak istiyorum ama virüs olayından dolayı çekiniyorum. Boş yere virüs yemektense İngilizce oynamak daha mı mantıklı? Alt yazı çok merak ediliyorsa sonuçta YouTube'dan tekrar izlenebilir.
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 12 Mart 2023 #2 İndirdiğiniz yere göre değişir.
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.357 Makaleler 3 Çözümler 80 12 Mart 2023 #3 Doğru yerden indirirseniz hiçbir şey olmaz.
RedBaronn Kilopat Katılım 30 Eylül 2016 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #4 Beach dedi: Mesela Resident Evil'ın bazı oyunlarını(2 ve 3 remake) Türkçe oynamak istiyorum ama virüs olayından dolayı çekiniyorum. Boş yere virüs yemektense İngilizce oynamak daha mı mantıklı? Alt yazı çok merak ediliyorsa sonuçta YouTube'dan tekrar izlenebilir. Genişletmek için tıkla... Kaynağın güvenilir olması gerek.
Beach dedi: Mesela Resident Evil'ın bazı oyunlarını(2 ve 3 remake) Türkçe oynamak istiyorum ama virüs olayından dolayı çekiniyorum. Boş yere virüs yemektense İngilizce oynamak daha mı mantıklı? Alt yazı çok merak ediliyorsa sonuçta YouTube'dan tekrar izlenebilir. Genişletmek için tıkla... Kaynağın güvenilir olması gerek.
Beroski Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.134 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Frankfurt 12 Mart 2023 #5 Güvenilir kaynak seçin.
Umut000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 1.084 Çözümler 2 12 Mart 2023 #6 Sixth Sense, Makine Çeviri, SinnerClown Çeviri, Gameolog, Hangar, CidQu.net ve RewAdls bunlar çeviri yapan ekipler yani güvenilir.
Sixth Sense, Makine Çeviri, SinnerClown Çeviri, Gameolog, Hangar, CidQu.net ve RewAdls bunlar çeviri yapan ekipler yani güvenilir.
5 531105 Hectopat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 2.416 Çözümler 12 12 Mart 2023 #7 Beach dedi: Mesela Resident Evil'ın bazı oyunlarını(2 ve 3 remake) Türkçe oynamak istiyorum ama virüs olayından dolayı çekiniyorum. Boş yere virüs yemektense İngilizce oynamak daha mı mantıklı? Alt yazı çok merak ediliyorsa sonuçta YouTube'dan tekrar izlenebilir. Genişletmek için tıkla... İngilizce oynamak daha iyi yavas şekilde İngilizce öğrenirsiniz ben öyle öğreniyorum.
Beach dedi: Mesela Resident Evil'ın bazı oyunlarını(2 ve 3 remake) Türkçe oynamak istiyorum ama virüs olayından dolayı çekiniyorum. Boş yere virüs yemektense İngilizce oynamak daha mı mantıklı? Alt yazı çok merak ediliyorsa sonuçta YouTube'dan tekrar izlenebilir. Genişletmek için tıkla... İngilizce oynamak daha iyi yavas şekilde İngilizce öğrenirsiniz ben öyle öğreniyorum.
1 111520 Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 1.322 Çözümler 3 12 Mart 2023 #8 Makine çeviri'ye kefil olurum. Gerisini bilemem.
B Beach Yoctopat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 24 12 Mart 2023 #9 Beyler peki bu Robot çeviri güvenliyse linki nedir acaba? Robot da olsa anlayarak okumak mantıklı aslında Re2 ve Re3 robot çeviri linkini verir misiniz? Google'a Makine çeviri yazdığımda Discord linki çıkıyor. Discord'a üye olmayı istemem
Beyler peki bu Robot çeviri güvenliyse linki nedir acaba? Robot da olsa anlayarak okumak mantıklı aslında Re2 ve Re3 robot çeviri linkini verir misiniz? Google'a Makine çeviri yazdığımda Discord linki çıkıyor. Discord'a üye olmayı istemem