kuwio Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 338 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek korkuluk 14 Ağustos 2021 #1 Sorum başlıkladır oynadığım oyunlar: Assassin Creed Unity, Origin, Valhalla, Days Gone, Bannerlord, CoD WW2, Far Cry Primal gibi %100 çeviri olmasa da olur idare etsin yeter.
Sorum başlıkladır oynadığım oyunlar: Assassin Creed Unity, Origin, Valhalla, Days Gone, Bannerlord, CoD WW2, Far Cry Primal gibi %100 çeviri olmasa da olur idare etsin yeter.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #2 Ben genelde Google'a yazıyorum ve daha önceden indirdiğim sitelere bakıyorum. Örneğin AC2 oynarken oyunçevirinin çevirisini kullanmıştım.
Ben genelde Google'a yazıyorum ve daha önceden indirdiğim sitelere bakıyorum. Örneğin AC2 oynarken oyunçevirinin çevirisini kullanmıştım.
Penetrator God Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #3 Türkçe yamaları çeviri ekiplerinin resmi sitelerinden veya direkt paylaştıkları forum adreslerinden indirirsen sorun yaşamazsın.
Türkçe yamaları çeviri ekiplerinin resmi sitelerinden veya direkt paylaştıkları forum adreslerinden indirirsen sorun yaşamazsın.
4 464815 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.519 Makaleler 2 Çözümler 10 14 Ağustos 2021 #4 Sixth Sense Çeviri Sixth Sense, oyunları Türkçeye yerelleştiren gönüllü bir çeviri grubudur. sixthsenseceviri.com Ana Sayfa Oyunlar Artık Türkçe www.oyunceviri.net
Sixth Sense Çeviri Sixth Sense, oyunları Türkçeye yerelleştiren gönüllü bir çeviri grubudur. sixthsenseceviri.com Ana Sayfa Oyunlar Artık Türkçe www.oyunceviri.net
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.717 Makaleler 3 Çözümler 59 14 Ağustos 2021 #5 Anonymous Çeviri.
OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.958 Çözümler 29 14 Ağustos 2021 #6 Güncel oyunlar için Anonymous Çeviri, Animus Projesi ve Sixth Sense Çeviri. Eski oyunlar için Oyunçeviri. Gerisine bulaşmayın.
Güncel oyunlar için Anonymous Çeviri, Animus Projesi ve Sixth Sense Çeviri. Eski oyunlar için Oyunçeviri. Gerisine bulaşmayın.
A assasinss Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Ağustos 2021 #7 steam atölyede tomb raider türkçe yaması yok mu?
kuwio Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 338 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek korkuluk 14 Ağustos 2021 #8 emircanunlts dedi: Anonymous Çeviri. Genişletmek için tıkla... oynadığım oyunların çevirisi yok daha yapmamışlar galiba
emircanunlts dedi: Anonymous Çeviri. Genişletmek için tıkla... oynadığım oyunların çevirisi yok daha yapmamışlar galiba