Tövbe estağfirullah tövbe ya Rabbi.Hollanda'da bu tarz şeylerin yolu açık diye duymuştum![]()
Tövbe estağfirullah tövbe ya Rabbi.Hollanda'da bu tarz şeylerin yolu açık diye duymuştum![]()
Hocam artık orayı da dikkate almıyorlar, Vodafone bende kapalı ama atıyorlar SMS.Hocam aramayın beni deyin. Hala devam ederse siz de onları arayın rahatsız edin. Şaka maka engelleyin hocam. İleti Yönetim Sistemi buraya girin. Sağ üstten vatandaş girişi. Girişten sonra orada sizi aramaya mesaj atmaya izin verilen şirketler vs var. Oradan Turkcell'i kapatabilirsiniz. He gerekli durumlarda ne olur arayabilirler mi onu bilemem.
Harbi ya. Bide faturasızız diye 3 ayda bir arıyor. En son kadın nasılsınız? Diye sorunca iyi değilim bahçeden yeni geldim dedikten sonra daha aramadılar. Siz İzmirli değil miydiniz falan diye de sorduydu. Tüh ya kaçırdık desene şimdi düşündüm de.İyiymiş ya beni de arayan yok.
Harbi ya. Bir de faturasızız diye 3 ayda bir arıyor. En son kadın nasılsınız? Diye sorunca iyi değilim bahçeden yeni geldim dedikten sonra daha aramadılar. Siz İzmirli değil miydiniz falan diye de sorduydu. Tüh ya kaçırdık desene şimdi düşündüm de.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.