042ugur042 Hectopat Katılım 20 Ocak 2014 Mesajlar 133 19 Kasım 2014 #1 T50 telefonumdaki swiftkey uygulamasını kullanmak istiyorum, biraz kurcaladım ama yapamadım bilen var mı?
T50 telefonumdaki swiftkey uygulamasını kullanmak istiyorum, biraz kurcaladım ama yapamadım bilen var mı?
Z Zor Adam Ziyaretçi 19 Kasım 2014 #2 Ayarlar-Dil ve Giriş-Dil ve Giriş Yöntemleri kısmından Swiftkey Klavye'yi seç. Daha sonra varsayılan giriş yöntemini de Swiftkey Klavye olarak ayarla.
Ayarlar-Dil ve Giriş-Dil ve Giriş Yöntemleri kısmından Swiftkey Klavye'yi seç. Daha sonra varsayılan giriş yöntemini de Swiftkey Klavye olarak ayarla.
042ugur042 Hectopat Katılım 20 Ocak 2014 Mesajlar 133 19 Kasım 2014 #3 Hitman_05 dedi: Ayarlar-Dil ve Giriş-Dil ve Giriş Yöntemleri kısmından Swiftkey Klavye'yi seç. Daha sonra varsayılan giriş yöntemini de Swiftkey Klavye olarak ayarla. Genişletmek için tıkla... Çözüldü.
Hitman_05 dedi: Ayarlar-Dil ve Giriş-Dil ve Giriş Yöntemleri kısmından Swiftkey Klavye'yi seç. Daha sonra varsayılan giriş yöntemini de Swiftkey Klavye olarak ayarla. Genişletmek için tıkla... Çözüldü.