PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 18 Ocak 2021 #11 adaswre dedi: Ama normal yeni nesil kitaplarında yapabiliyorum denemede olmuyor. Genişletmek için tıkla... Aynı zorlukta olmuyor olabilir ya da heyecan yapıyorsundur. Sen çalışmaya devam et.
adaswre dedi: Ama normal yeni nesil kitaplarında yapabiliyorum denemede olmuyor. Genişletmek için tıkla... Aynı zorlukta olmuyor olabilir ya da heyecan yapıyorsundur. Sen çalışmaya devam et.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.010 Makaleler 4 Çözümler 20 18 Ocak 2021 #12 adaswre dedi: Ama normal yeni nesil kitaplarında yapabiliyorum denemede olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntın büyük ihtimalle paragraf. Test kitablarında paragraf ağırlıklı değildir pek. Konu hangi konudaysan o konu ile ilgili sorular daha baskındır testlerde.
adaswre dedi: Ama normal yeni nesil kitaplarında yapabiliyorum denemede olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntın büyük ihtimalle paragraf. Test kitablarında paragraf ağırlıklı değildir pek. Konu hangi konudaysan o konu ile ilgili sorular daha baskındır testlerde.