Dediğim gibi milli takım maçındaki pozisyonlar için "X takımın oyuncuları yaptı." diye bölücülük yapan biriyle ben bir şey konuşmam. Milli takıma kötülük etmekten başka yaptığınız bir şey yok. Aklımda yanlış kalmış diyor bir de. Ne doğrun var ki bu aklında doğru kalsın.
İşte takımcılık yapan birisi arıyorsanız burada. Cenk hazır değil kardeşim nesini anlamıyorsunuz gol attığı maçta iki pozisyon önce koşmayı bırak yürüyemedi adam. Semih'in büyük maçlarda sadece kaybolduğunu gördük hiçbir etkisi yoktu.
İşte takımcılık yapan birisi arıyorsanız burada. Cenk hazır değil kardeşim nesini anlamıyorsunuz gol attığı maçta iki pozisyon önce koşmayı bırak yürüyemedi adam. Semih'in büyük maçlarda sadece kaybolduğunu gördük hiçbir etkisi yoktu.
Ya ne takımcılığı ben barış oynamasın demiyorum oynasın ama sağ kanat oynasın ona bakarsan barışta Portekiz maçında yoktu 1 maçla belli olmuyor böyle şeyler.
Olabilir hocam ama cenk semih varken barış forvet niye oynuyor yukarıdaki arkadaş ayrımcılık yapıyor biraz biz barış oynamasın demiyoruz sağ kanat oynasın diyoruz ama yukarıdaki arkadaş bunu ayrımcılık olarak algılıyor.