Kimse Barış forvet oynasın demedi zaten, şu meseleye niye taktın?Olabilir hocam ama cenk semih varken barış forvet niye oynuyor yukarıdaki arkadaş ayrımcılık yapıyor biraz biz barış oynamasın demiyoruz sağ kanat oynasın diyoruz ama yukarıdaki arkadaş bunu ayrımcılık olarak algılıyor.
Kimse barış forvet oynasın demedi zaten, şu meseleye niye taktın?
İkisi de 11 başlayacak durumda değil çünküYukarıdaki arkadaş diyor hocam cenk ve semih oynamasın diyor barış oynasın diyor niye takayım ne söylediğini söylüyorum.
İkisi de 11 başlayacak durumda değil çünkü.
İkisi de 11 başlayacak durumda değil çünkü.
Çeyrek finale çıktık arkadaşlar ne düşünüyorsunuz? Çok güzel bir maç oldu bence.
Bana utanmadan takımcılık yapma mı diyorsun sen? Doğma büyüme Beşiktaş'lıyım fakat ikisi de ilk 11'de oynayacak durumda değiller. Takımcılığın alasını yapıyorsun. Querasma PP şaşırtmadıBarış forvet oynasın o zaman ayrımcılığa devam aynen ilk 11 başlayacak durumda değiller barışın forvette 3 maçtır 0 golü var cenkin 1 maçta 1 golü var
Bana utanmadan takımcılık yapma mı diyorsun sen. Doğma büyüme Beşiktaş'lıyım fakat ikisi de ilk 11'de oynayacak durumda değiller. Takımcılığın alasını yapıyorsun. Querasma pp şaşırtmadı.
Oğlum ben neyi anlasam iyi olurmuş. Balık hafızanla dediklerimi unutup hayal dünyandaki şeylerle bana gelip laf söylüyorsun.
Bak alıntılamışım kardeşim Barış forvet oynayan oyuncu olmamalı diye.Cenk ve semihe laf ediyorsun ya ilk 11 oynacak durumda değil barış forvet oynayacak kişi değil biraz da onu eleştir diyorum.