Türkiye 2-1 Avusturya

Sen bu arada Portekiz maçında niye ilk 11 yunus ve kerem diye eleştirdinmi hiç Montella'yı hocam söyler misin?

Tek bir maç değil bunu Portekiz maçındada gördük Gürcistan maçında arda olmasa kazanamazdık mesela.

Sen bu arada Portekiz maçında ilk 11 yunus ve kerem diye eleştirdinmi hiç Montella'yı hocam söyler misin?

Kesinllikle kerem berbat olmasa da yunus ayağa kalkamadı.
Neden eleştirmeyim yunus babamın oğlu mu
Ama hiçbir zaman sırf fenerli veya BJK'li diye bir oyuncunun değişmesini istemedim hocayı yetersiz görmedim.

Kesinllikle kerem berbat olmasa da yunus ayağa kalkamadı.
Neden eleştirmeyim yunus babamın oğlu mu?
Ama hiçbir zaman sırf fenerli veya BJK'li diye bir oyuncunun değişmesini istemedim hocayı yetersiz görmedim.

Tamam bunu söyledinmi hiç bana kanıt atar mısın merak ediyorum.

Tek bir maç değil bunu Portekiz maçındada gördük Gürcistan maçında arda olmasa kazanamazdık mesela.

Ama var işte yapacak bir şey yok sen hiç İngiltere'nin bizde bellingham olmasa çöpüz gruptan çıkamazdım hoca istifa yok everton forveti oynamalı foden çıkmalı falan filan dediğini gördün mü?

Tamam bunu söyledinmi hiç bana kanıt atar mısın merak ediyorum.

Günlük konuşmalarımın hepsini Technopat'a yazmıyorum maalesef ama yunus fan hesabım var istersen orayı atayım(!)

Ama var işte yapacak bir şey yok sen hiç İngiltere'nin bizde bellingham olmasa çöpüz gruptan çıkamazdım hoca istifa yok everton forveti oynamalı foden çıkmalı falan filan dediğini gördün mü?

İngiltere'de taktik yok düzgün evet bireysel yetenek sayesinde buraya kadar geldiler en azından bazı şeyleri düzeltmeye çalışırım ya da istifa ederim.

Tamamdır bekliyorum SS olarak at lütfen buraya.

Ciddi bir sıkıntı var sizde.
(!)=İroni yani gerçek olmayan dalga geçerek söylemek.

O zaman sen objektif taraftar falan değilsin bunu da önceden söylediğine dair kanıt atmadın seninle daha fazla tartışmayacağım iyi günler.

O zaman sen objektif taraftar falan değilsin bunu da önceden söylediğine dair kanıt atmadın seninle daha fazla tartışmayacağım iyi günler.
(SİLİNDİ)
Zaten gördüğün için siliyorum kanıtı

Utanacak bir şey yapmıyorum objektif olduğunu kanıtla diyorum sana sadece yazıyı paylaşmışsın hesabın sana ait olduğu belli bile değil ama sana yine de inanıyorum iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…