Türkiye 2-1 Avusturya

Bence İspanya olacak. Gönlümüz bizimkilerden yana ama İspanya dehşet oynuyor. Fransa ve İngiltere'nin ne oynadığı belli değil.
 

Kilit pas oyun açma gibi katkıları olamaz yüksek sayıda çünkü takım oynayamıyor hiçbir hücüm oyuncusu bizde böyle bir istatistiği yapamaz istersen Prime Salah'ı koy oraya. Hücum da çok az kişi kalıyoruz zaten. Dediğim gibi daha iyisi de yok zaten Barış'tan şu anda.
 
Bence İspanya olacak. Gönlümüz bizimkilerden yana ama İspanya dehşet oynuyor. Fransa ve İngiltere'nin ne oynadığı belli değil.

İspanya kazanacak gibi geliyor bana da ama Türkiye için çeyrek final bile büyük başarı.
 

Kardeşim Barış fiziki açıdan en güçlü oyuncumuz. Evet fazla kilit pas atmıyor olabilir fakat ikili mücadelelerde, dribbling'te takımın en iyisi ileriye topu taşıyan neredeyse tek oyuncu. Ayrıca gayet iyi pasları var bence, Çekya maçında 2 kez kale önüne iyi paslar attı Kenan ve Arda değerlendiremedi. Hakan değerlendirdi. Hem kimi oynatmayı düşünüyorsun, Barış'tan daha iyi oyuncumuz mu var sağ kanatta?
 
Takım tutan birisi değilim. Sondaki hareketi benim hoşuma gitmedi bu kadar. Arkadaşlar niye bu kadar alındı anlamis değilim. Umarim PKK'lı iftirası yemem.
Barış'ı nasıl beğenmiyorsunuz abi? Anlayamıyorum. Kendisi maçın en önemli adamlarından bir tanesiydi. Son dakikadaki golü kaçırmasaydı rahatlar, derin bir nefes alırdık fakat sırf bir pozisyondan dolayı oyuncunun tüm maç boyunca yaptıklarını çöpe atmak saçmalık benim için. Benim için burada adamakıllı eleştirecek tek bir kişi var, o da Kenan Yıldız çöpü.
 

Fransa ve İngiltere özellikle İngiltere gram top oynayamıyor ama zaten turnuvalarda oyun hiçbir zaman ön planda değildir. Önemli olan galibiyet. İspanya 2008'den beri neredeyse istisnasız her turnuvada en iyi oynayan takım. O dönem kupaları topladı ama kaliteli oyuncu sayısı azaldığında 10 yıldır başarıları yok. Fransa 2018'i aldığında da çok iyi oynamıyordu Belçika daha iyi oynayıp elenmişti mesela. Real Madrid UCL'de top mu oynuyor hayır ama turnuva olayı başka işte. Bu saatten sonra biraz şans faktörü biraz da kalite konuşur.
 
Katılıyorum Barış Alper teknik oyuncu değil, teknik oyuncu istiyorsan sağ kanata Arda'yı koyacaksın.
 
Harbi şaşırdım 2-1 yenilirdik diyordum tam tersi çıktı merih çok iyi oynadı dakika bir gol bir oldu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…