Merhaba. Türkiye sizce 2. bir İsviçre olabilir mi ekonomik olarak?
Olmayacak, üstüne üstlük büyük şehirler sadece zenginlerin ve para baronlarının yaşadığı bir yer haline gelecek.
İstanbulda Türkler yaşayamayacak bile maks 20-30 yıl içinde istanbul devletler üstü bir yer olcak tıpkı Hong kong, Dubai gibi yani sadece parası olan yaşayacak, alım gücü düştüğü içinde herkes köyüne geri dönecek.
İşte bu durumdan kurtulabilir miyiz diyorum?
Kanka sen evinden çıkmayan otizm raporu olan bir insansın, bunca insan seni dışlamış, hor görmüş ve insan yerine koymamış. Hala daha aynı şeyi yapıyor bu troller, cidden sen ekonominin iyi olmasını mı istiyorsun? Bırak daha fazla sürünsünler, bunlara müstahak deyip geç bence çünkü değmez, üç gram et yiyeceğim demeyle, pc oyunu oynayacağım demeyle hayat sürmez, çünkü bunlar geçici hevesler. En önemli ihtiyac sevilmek ve değer görmektir, sen bunlardan mahrum yaşıyorsun, bu yüzden bırak parayı pulu ekonomiyi düşmanlarının yakınıp durmasından zevk almaya bak.
Ben herşeyin RTE ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Bu ülkede ekonomistler var mesela. Türkiye merkez bankası vs var. Birçok insan yok mu sonuçta mecliste? Yani herşeyin tek bir kişiye bağlı olması bana mantıklı gelmiyor. Kuzey Kore olmadığımız için.
RTE ilgili bir durum söz konusu değil zaten bu ülkedeki her parti lideri kendi çıkarını düşünüyor. Kim gelirse gelsin durumlar yine benzer şekilde olacaktır diye düşünüyorum.
Romantizmden kastınızı ben devlet diye düşünmedim zaten. Ancak genelde zengin ülkelerdeki insanların acımasız ve duygusuz olduklarını düşündüğüm için yazdığınızı farklı ve yanlış algıladım. Aşk ülkeleri hep genelde daha az zengin olan ülkeler olmuştur galiba... Yada sadece asperger teşhisli bir otistik olduğum için, dejenere kişilikleri sevdiğim için (genel toplumun çoğunluğuna uymayan kızların kişilikleri) olabilir.
Bunun sebebi batıda artan sözde özgürlük ve bu özgürlüğün getirmiş olduğu SJW kültürün toplumu yozlaştırmasından kaynaklanıyor, dejenere toplumlar hiçbir zaman ayakta duramaz, batı şu an iyi durumda değil yozlaşma ve SJW bireyselliği ve kadın haklarını abartılı bir şekilde desteklediği için batılı kadınlar her türlü ayrıcalıktan yararlanmaya ve sırf keyfi olarak kıyafet değiştirir gibi eş değiştirmeye başladılar. Üstüne güçlü kadın denen olgular yüzünden kadınlar, erkeklerine daha az bağlı olmaya başladı. Kadın erkek ilişkilerinin temeli ilkel dürtülere dayanır, bu dürtüler yapay seçilim yoluyla değiştirilemez, değiştirilmeye kalkarlarsa topluma büyük zararlar vermiş olurlar.
Batı bu yüzden büyük bir belanın içinde, mülteciler, kadın hakları ve beyaz ırkçılığı yüzünden yok olma tehlikesindeler.
Savaş dışında hiçbirşey şuanki dünya sistemini düzeltmez elitler yani dünyaya yön verenler kadınları sevdiklerinden değil kadınların otoriteye tapan otoriteyi yıkacak güçte olmadıklarını bildiklerinden SJW gibi şeylere destek veriyolar dertleri cinsiyet eşitliği değil yani devrimi yapanlar erkekler tarihin akışını yaşanan olaylarla değiştirenler hep erkekler olmuştur para babaları bunu bildiklerinden erkeklerin haklarını kısıtlayıp SJW yi destekliyor.
İşin özeti aşk, masum duygularla yaşanır. Yozlaşmış, kirlenmiş insanlar yaşayamaz.
Son olarak
@Erdemli Erdem, kendini diğer insanlara karşı küçük düşürmemeye dikkat et lütfen. Aklına bir soru takılırsa beni etiketleyip sormaktan çekinme, sorularına memnuniyetle cevap veririm.