Türkiye Fransa maçındaki REZİLLİK!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Isabelle

Hectopat
Yer
CRM
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fransa milli marşını ıslıklayan bir zihniyet. Bu ne demek yahu?!? Gerçekten tarihimize geçecek bir maçta böyle bir rezillik olmalı mıydı.... Umarım İzlanda maçında İstiklal marşı ıslıklanır bizimkilerde bir dahakine empati kurmayı öğrenir. Sizin bu konuda düşünceleriniz nelerdir? Ben takımın uyarıcı niteligi olması için ceza almasını isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapılmaması gerekir tabii ki fakat sadece biz yapıyormuşuz gibi olayı aktarman yanlış. Bunu bütün ülkeler yapıyor. Bizim marşımızda daha önce ıslıklandı. Empati yapmak yerine gelen takımın marşını ıslıkladık Belli ki o zamanları bilmiyorsun. Görüntü kalitesiz ama sadece görmen için bırakıyorum bu video'yu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Cidden medeniyet dışı davranışlar bunlar. Sonraki maçta onlar bizim marşımızı ıslıklasalar bizim hiçbir şey yapma hakkımız olmayacak öyle bakarız sadece. Belki de sonraki maçta bizim yaptığımız gibi yapmayıp bizi daha da gülünç duruma düşürecekler ki bu çok daha kötü bir şey. Bu örneği de buraya bırakıyorum.

ATATÜRK Karşıyaka’da İplikçizade Köşkü’nde konaklayacaktı...
Şimdilerde Karşıyaka Evlendirme Dairesinin karşısında, Yalı’daki 380 Numaralı Çağlayan Apartmanının olduğu yerde bulunan bu köşkün güzelliği dillere destandı. Girişte kadınlı, erkekli muazzam bir topluluk birikmişti...
ATATÜRK onları selamlayarak köşke yöneldiğinde yüzü asıldı. Kaşlarını çattı. Çünkü, geçeceği yerde boylu boyunca bir Yunan Bayrağı seriliydi!
Karşılayıcılara bunun nedenini sordu. Onlar da, “Yunan Kralı Konstantin’in 1921 yılında İzmir’e geldiğinde bu köşkte ağırlandığını; yere serilen Türk Bayrağını çiğneyerek içeri girdiğini” anlattılar.

ATATÜRK’ün yanıtı kısa ve kesindi: “Yunan Kralı hata etmiş. Çünkü, bayrak bir milletin onurudur. Ben bu hatayı tekrarlamam” diyerek yerdeki bayrağı kaldırttı.

Fransızlar sözde ermeni soykırımını anma gününü açıklamasından dolayı ıslıklandığını düşünüyorum.

Konya’nın çoğunlukla nasıl bir yer olduğunu biliyoruz. Yani şaşırtmadı ama dışarıdaki bir insan gözünden barbarmış gibi gözüküyor Türk insanı bunlar sayesinde. Ankara Gar’da Olan patlamaya saygı duruşunda da ıslıkladılar. Ölen insanları fikirlerine göre “buna iyi olmuş-olmamış” demek çok adice bir şey. Ve neden bu maçlar Konya’da oynanıyor? O kadar stat varken neden Konya? Ve rezalet bu kadarla bitse yine iyi. Fransa’da Paris’te insanlara küfür ediyorlar. İnanılmaz utanç verici.

Beşiktaş taraftarı değilim ama bir Türk takımının taraftarlarına kuduz köpek gibi saldıranlara da saygı duymak zorunda değilim çünkü onlar bize saygı duymuyorlar.

Islıkla protestoya "REZİLLİK" diyen zatı muhterem bunlara ne diyecek acaba?

Ermeni sözde soykırım bağlantılı olaylar ve Daeş'e Fransızların desteğini hiç hesaba bile katmıyorum.

Fransızdan çok Fransacı olmak belli bir yerden sonra Fransa köpekliği yapmaya dönüşür.

Buyrun balık hafızanızı tazeleyin:

lyon-beşiktaş cnn türk

Son düzenleme:

Kardeşim o zaman herkes birbirinden intikam alsın ne olur o zaman bu işin sonu? Onlar yaptı diye sende mi yapmak zorundasın. Bu böyle devam ederse iş çığırından çıkarsa ne olacak o zaman? adam öldürmeye kadar gider herhalde. Yukarıda alıntıladığım Atatürkün bir anısı var onu okumanı tavsiye ederim sana acilen. Fransacı olmak ne alaka onu anlamadım? biz burda saygısızlık ve medeniyetsizlikten bahsediyoruz sen olayı çok farklı şekilde anlamışsın arkadaşım. Biz de aynısını yapacağımıza sessiz kalalım ki onların yaptıklarının ne kadar pislik olduğunu öğretelim onlara. Bu da ayrıca bir büyüklük simgesidir zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…