@FCLivorno Sizin Hükümet'e olan nefretiniz gözünüzü kör etmiş. Sizinle tartışılmaz.
Ermeniler dahi resmi belgeler sunamıyor. Siz sosyalist görüneceğim diye ne hallere düşüyorsunuz...
@FCLivorno Sizin Hükümet'e olan nefretiniz gözünüzü kör etmiş. Sizinle tartışılmaz.
Ermeniler dahi resmi belgeler sunamıyor. Siz sosyalist görüneceğim diye ne hallere düşüyorsunuz...
Acaba sizin hükümetiniz de bize olan nefretinden ne yapacağını şaşırmış olmasın? Öyle ki; gezi parkında şaşkınlıktan çadırlarımızı yakıp, bize demediğini bırakmamıştı. Ne de olsa ''çapulcuyuz'' biz öyle değil mi? Ben belge olarak insanların anlattıklarını dinlediğimi söylüyorum. Ama sen bir kanıt veremedin halen?
Tartışılır, neden tartışılmasın ki? Bizi de bu ülkenin vatandaşı olarak görürseniz, vatan haini, terörist olarak suçlamadan konuşma nezaketini gösterebilirseniz elbette tartışılır.
Ben de diyorum ki olup olmadığını boşverelim ve gelecek için bir adım atalım. Yazılı kanıt olmayabilir elbette? Ben anlatılanları dinledim. Birşeyler olduğu aşikar. Doğru ya da yanlış. Biz bunu bir kan davasına dönüştürmeyelim. Dost elimizi uzatalım bakalım ne olacak? Madem Ermeni nefreti olmadı ve yok ülkede? Peki Hrant Dink neden öldürüldü? Bak kanıtı da var üstelik? Bunu nasıl açıklayacaksın? Kaldı ki bu gazeteci ''barış elçisi'' olarak adlandırılan bir insandı? Neden öldürüldü?
Burada kimse haklı değil yapılan şey ise yanlış. Atatürk'ün "Bayrak bir milletin özgürlük alametidir." diyerek saygı göstermesini unutmamalıyız. Fransa gibi kendisini çok büyük gören devletleri Cezayir Fransa'dır diyerek Cezayir'i sömüren bir devleti de haklı çıkartamayız.
Bir Yahudi cenazesinde ayağa kalkma lütfunda bulunan birinin sözünü imza olarak kullanan biri bence kendi inançlarına ters düşen bir açıklama yapmış olur bu cümleyle. Bence o sözü silin ordan.