Cac1kkafaUmut Picopat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #41 baranxozdemir dedi: Discord ve Online TR sunucusu olan oyunlarda anlık bir sorun var, sizde de öyle mi? Genişletmek için tıkla... İnternet hiç olmadığı kadar kötü yine biraz da olsa iş görüyor dün gece saat 3 civarlarında bir kesildi şu an yavaşlamış durumda genelmi bilmiyorum.
baranxozdemir dedi: Discord ve Online TR sunucusu olan oyunlarda anlık bir sorun var, sizde de öyle mi? Genişletmek için tıkla... İnternet hiç olmadığı kadar kötü yine biraz da olsa iş görüyor dün gece saat 3 civarlarında bir kesildi şu an yavaşlamış durumda genelmi bilmiyorum.
emreyilmazing Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 739 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mayıs 2024 #42 Milleni (Superonline) kullanıyorum. Çok fazla sorun var. Apex girmiyor, Discord bağlanmıyor. Trendyol GO'ya girmiyor. Bazı şeyler çok geç açılıyor.
Milleni (Superonline) kullanıyorum. Çok fazla sorun var. Apex girmiyor, Discord bağlanmıyor. Trendyol GO'ya girmiyor. Bazı şeyler çok geç açılıyor.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 30 Mayıs 2024 #43 Caped dedi: Merak ettim de yasaklı sitelere VPN'siz erişebiliyor musun? Yoksa sadece bende mi oluyor. Genişletmek için tıkla... Yasaklı site derken turuncu siteden bahsediyorsan evet VPN'siz giriliyor olması lazım.
Caped dedi: Merak ettim de yasaklı sitelere VPN'siz erişebiliyor musun? Yoksa sadece bende mi oluyor. Genişletmek için tıkla... Yasaklı site derken turuncu siteden bahsediyorsan evet VPN'siz giriliyor olması lazım.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.369 Çözümler 18 Yer Batman 31 Mayıs 2024 #44 Dün Valorantta oyun bitiyor oyundasın diyordu.